Informació general

Un autobús de línia regular amb una quinzena de viatgers s'encasta al pont de l'avinguda d'Adelaida

Per Lluís Rovira i Barenys

L'autobús encastat al pont de l'avinguda d'Adelaida amb un grup de viatgers al costat i els serveis mèdics al fons
L'autobús encastat al pont de l'avinguda d'Adelaida amb un grup de viatgers al costat i els serveis mèdics al fons | Lluís Rovira i Barenys

Un autobús de línia regular de l'empresa Plana va quedar encallat, ahir a primera hora de la tarda, sota el pont de l'N-340, a l'avinguda d'Adelaida, provocant un gran ensurt a la quinzena de viatgers que duia. Els fets van passar a 3/4 de 4 de la tarda quan l'autobús, que feia el trajecte entre Vandellòs i Reus, va quedar encastat dins el pont. La part que va col·lisionar va ser l'aparell de l'aire condicionat que sobresortia de la coberta del vehicle. L'impacte va ser molt fort, desprenent-se moltes de les peces d'aquest aparell tant a l'exterior de l'autobús com a dins del vehicle.


Els prop de 15 viatgers que anaven dalt de l'autobús van tenir un ensurt molt gran. Segons explicava una de les viatgeres a Revista Cambrils Diari Digital, "ens hem espantat molt. El soroll del xoc ha estat molt fort i han començat a caure peces per dins l'autobús. El xòfer ens ha dit que no ens moguéssim però li hem dit que volíem baixar de seguida". Cal dir que ni el xòfer ni cap dels viatgers van resultar ferits ni va caler que fossin atesos pels serveis mèdics que es van personar al lloc dels fets.

La Policia Local va desviar el trànsit cap a l'N-340 pel costat del Molí de les Tres Eres. Els bombers van intervenir per a treure el vehicle. La solució va ser desinflar les rodes per tal de desencallar-lo. El trànsit per l'avinguda d'Adelaida es va restablir poc després de les 5 de la tarda. D'altra banda, els viatgers van ser recollits per un altre autobús d'aquesta empresa, a 2/4 de 5 de la tarda, per a que reprenguessin el viatge cap a Reus.


Els bombers van inspeccionar l'encaix del vehicle abans de desinflar-li les rodes mentre que un grup de viatgers esperen l'arribada d'un nou autobús
 

Comenta aquest article