Concurs

Paella de coliflor amb sépia i galeres

Ingredients, (per a 3 personas):
  • 3 sépies petites
  • 6 galeres
  • 1 coliflor mitjana
  • 3 cabeces d’alls tendres
  • 1 tomàquet
  • Pebre dolç roig
  • Safrà (colorant)
  • Oli d’oliva Arròs (tres grapats per persona)
  • Sal

Trossegem la coliflor i la passem per aigua ben remullada, la bullim sense coure-la molt, que quedi al ‘dente’. Posem a la paella quatre cullerades d’oli i sofregim una mica les galeres i les reservem, afegim les sépies trossejades i les sofregim fins que es dorin una mica, afegim els alls tendres, el tomàquet ratllat, el pebre dolç, la sal i ho fregim tot junt. Tenir en una altra cassola l’aigua bullint . Posar la coliflor, afegir els alls tendres, el tomàquet ratllat, el pebre vermell, la sal i seguir fent el fregit. En una altra cassola tenim amb aigua bullint. Posar la coliflor i seguir bullint tot durant 10 minuts tot junt afegint el safrà i l’arròs, remoure-ho tot sovint. Al principi el foc fort, a mesura que es vagi coent anem baixant el foc al mínim. Quan es vegi que queda poc brou afegir les galeres. Si ens quedem sense brou i l’arròs encara no està cuit, apaguem el foc i el deixem reposar tapat 10 minuts (amb un paper d’alumini o de diari). Servim ben calent.

Que aprofiti!

Comenta aquest article