L'atleta cambrilenca Elisa Laguna es proclama campiona de Catalunya de proves combinades

Elisa Laguna va quedar campiona de Catalunya a la prova de pentatló júnior femení

Aquest cap de setmana es va disputar al Palau Firal del Vi de Vilafranca del Penedès el Campionat de Catalunya de proves combinades de pista coberta en les categories júnior, infantil i màster. L'atleta cambrilenca Elisa Laguna es va proclamar brillant campiona de Catalunya a la prova de la pentatló júnior femení.

Un excel·lent campionat de la cambrilenca

A la prova dels 60 metres tanques, l'Elisa guanyava la seva sèrie parant el cronòmetre en un temps de 10”05; al salt d'alçada superava el llistó situat a 1.35 metres; a la prova de llançament de pes, la cambrilenca assolia un millor llançament de 8.38 metres millorant el seu registre personal i al salt de llargada, Elisa Laguna guanyava la prova amb un millor salt de 4.97 metres. A manca de disputar els 800 metres llisos, l'Elisa era primera a la classificació general, però a molts pocs punts estaven la segona i la tercera classificada. A diferència de fa un mes al Campionat de Catalunya absolut, l'Elisa no només va poder suportar el fort ritme imposat per les seves rivals directes, sinó que va superar-les a la recta final, guanyant novament una prova amb un temps de 2’39”26, amb el que batia el rècord de Cambrils tant a la categoria júnior com a la categoria absoluta.

En el conjunt de la pentatló, l'Elisa assolia la medalla d'or amb 2.718 punts, que significava un nou rècord de Cambrils tant de la categoria júnior, a la que ella pertany, com a la categoria absoluta. Aquesta classificació representa ser la millor assolida mai per un atleta local en tota la història del club en aquesta disciplina i categoria, tant en pista coberta com a l'aire lliure. A més, Elisa Laguana es situa en el tercer lloc al rànquing estatal a manca del Campionat d'Espanya que es disputarà a començaments del proper mes a Donosti.
Sens dubte aquest resultats suposen un bon incentiu per a que l'Elisa intenti millorar la seva prestació de la temporada passada, on va ser 8a.

Carolina Molina, desena a la tetratló infantil

Per altra banda, la Carolina Molina participava al tetatló infantil. En la prova dels 60 metres tanques entrava a la línia de meta en 3a. posició, parant el cronòmetre en 11”43, millorant la seva marca personal en 3 dècimes; al salt d'alçada també millorava el seu registre personal superant el llistó a 1.17 metres; al llançament de pes efectuava un millor llançament de 6.55 metres i al salt de llargada batia el rècord de Cambrils amb un millor salt de 4.56 metres.
En el conjunt de la tetratló, la Carolina assolia la 10a. posició, batent el rècord de Cambrils amb una puntuació total de 1.501 punts.

Pere Ferrando aconsegueix la medalla de bronze en categoria màster

Per la seva banda, Pere Ferrando també assolia la medalla de bronze al Campionat de Catalunya màster de proves combinades, batent el rècord de Cambrils de la categoria amb 2.016 punts.