Informació general

La Cambra de Comerç se suma a la campanya de 27 restauradors 'Cambrils Cuina, et convida a sopar'

Per Redacció

A la imatge, Antoni Sirvent (FECAM), Salvador Colom (President de la Unió de Botiguers), Isaac Sanromà (President de la Cambra), Manel Morell (President de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria) i Ignasi Recasens (President de la FECAM)

La Cambra de Comerç de Reus se suma a la campanya 'Cambrils Cuina, et convida a sopar' impulsada per l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils. L'acord es va segellar ahir dijous a la nit durant la trobada que va realitzar el president de la corporació, Isaac Sanromà, amb els responsables d'aquesta associació, presidida per Manel Morell. La campanya la impulsen 27 restaurants de Cambrils amb la voluntat de reactivar les nits d’hivern al municipi. Els clients que optin pel menú que elabora cadascun dels restaurants per la campanya tindran l’oportunitat d’aconseguir un sopar gratuït per cada quatre, sense incloure les begudes. Els preus dels menús aniran en relació a cada establiment.

La trobada amb els responsables de l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria va ser l’últim acte de l’atapeïda agenda del President de la Cambra durant la seva visita d’ahir a Cambrils. Així, prèviament, va visitar les instal·lacions de la Confraria de Pescadors i de la Cooperativa Agrària on es va reunir amb els seus responsables. Posteriorment també va reunir-se amb la junta de la FECAM –La Federació d’Empresaris de Cambrils-, encapçalada pel president Ignasi Recasens, per conèixer les inquietuds de l’entitat i explicar les accions que realitza la Cambra en benefici del teixit econòmic de la demarcació.

Comenta aquest article