Esports

La UCF Cambrils-Oleastrum i el Marina cauen golejats, mentre que el FC Cambrils i el Vilafortuny empaten

Per Redacció

El jugador del Cambrils Javi protegeix la pilota davant la pressió d'un jugador del Roquetenc en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Futbol

Territorial Preferent


FC Cambrils 0 - Roquetenc 0

Empat a 0 en un partit dominat completament pel Cambrils que aquesta vegada no va poder desplegar tot el futbol que atresora degut, en part, a la duresa que va esgrimir l'equip visitant. Fruit d'aquesta duresa el Roquetenc va acabar el partit amb vuit jugadors. L'àrbitre va expulsar el primer jugador visitant al minut 24 de partit i en els compassos finals, els altres dos. Els dos primers expulsats ho van ser per doble targeta groga mentre que el tercer ho va ser per vermella directa al minut 94. En total, el Roquetenc va rebre 7 targetes grogues i tres vermelles mentre que el Cambrils només va ser amonestat amb una groga a Toni quan es va queixar a l'àrbitre per no haver assenyalat una falta clara d'un jugador visitant.  Amb aquest panorama, el Roquetenc es va tancar al darrera i no va rematar ni una sola vegada a la porteria del Cambrils en tot el partit, disposant només d'una aproximació clara de gol. El Cambrils ho va provar però l'encert no va acompanyar alguna de les clares ocasions que hi va haver per anotar-se la victòria. El puntet aconseguit ahir serveix per mantenir la sisena posició a la taula classificatòria.
La propera setmana el FC Cambrils es desplaça al camp del cuer, el Martorell.

Primera territorial

Icomar 4 - UCF Cambrils-Oleastrum 0

La UCF Cambrils-Oleastrum va caure contundentment derrotada al camp de l'Icomar, últim classificat del seu grup.Els locals van mostrar un bon joc i efectivitat davant d'un rival directe per aconseguir la permanència. En el minut 20, l'Icomar s'avançava en el marcador després de transformar una falta directa i deu minuts després tornava a marcar abans de marxar al descans. En la represa, l'equip local va seguir dominant el joc i el marcador. Així, en el minut 70 i 85, l'Icomar tornava a marcar novament després de trenar diferents bones jugades. Per contra, la UCF no va tenir opcions i no va aconseguir anotar cap gol. Amb aquesta nova derrota, la UCF se situa en 15è lloc amb 16 punts, només a 2 punts de la zona de descens. El proper partit de la UCF serà a casa contra l'Ampolla CF .

Tercera Territorial

Principio del Futbol 3 - Marina 0

Derrota contundent aquesta jornada per a l'equip cambrilenc del Marina, que visitava el camp del Principo del Futbol, situat a Camp Clar. Des dels jugadors del Marina es va destacar la forma bruta de jugar per part de l'equip local, ja que des del primer minut de joc, el Principio del Futbol va desplegar un joc força dur. A més, el Marina es presentava al partit amb diverses baixes. No obstant, a l'inici del partit l'equip cambrilenc va tenir un parell d'ocasions de gol que no va saber aprofitar. En el minut 25 de partit, el Principio s'avançava en el marcador després de transformar un penal, força dubtós. Deu minuts després, en el 35, els locals aconseguien el 2 a 0 després de transformar una falta directa. En la represa, el Marina va avançar les seves línies i va tenir ocasions per marcar i retallar distàncies, però en un contraatac, el Principio feia el definitiu 3 a 0. Cal destacar que tres jugadors del Principio del Futbol van ser expulsat i també va ser expulsat un jugador del Marina.
La propera jornada, el Marina jugarà enfront el Baix Gaià. El partit serà el dissabte 30 de gener a les 16 hores als camps municipals de futbol de Cambrils.

Un jugador del Vilafortuny i un altre de la Pastoreta es disputen la pilota, en un moment del partit

Vilafortuny 2 - La Pastoreta 2

El partit disputat ahir diumenge a les 12 hores al camp de futbol municipal entre el Vilafortuny i La Pastoreta va acabar amb empat a 2 després d'un partit tens i on la duresa va fer acte de presència en diverses ocasions. A la primera part, Raca i Fran van fer els dos primers gols del partit a favor del Vilafortuny, però en el minut 40, l'arbitre va xiular "un inexistent penal", segons assegura el president del Vilafortuny, Xenxo Sánchez, que va fer que la Pastoreta s'acostés en el marcador. A més, aquest penal va provocar l'expulsió del jugador local Jolmes. Ja a la segona part, el Vilafortuny un contraatac de l'equip visitant va fer el 2 a 2 al minut 55. Poc després, un jugador de la Pastoreta i un del Vilafortuny van ser expulsats per barallar-se al camp. L'equip cambrilenc es quedava, per tant, amb 9 jugadors. L'última opció clara del partit va ser per al Vilafortuny a pocs minuts del final, però que no van poder aprofitar. El proper partit es jugarà al camp del Riudecols.

Bàsquet

Cantaires Tortosa 62 - CB Cambrils 57

L'equip sènior del CB Cambrils va perdre en un partit molt igualat davant del Cantaires de Tortosa, un rival directe a la classificació, per 62 a 57.
Els locals van dominar sota els taulers amb tres pivots molt alts i també es van mostrar molt encertats des de la línia de triple. Tot i així, l'equip cambrilenc va aconseguir que el Tortosa no agafés massa distància en el marcador al llarg del partit. De fet, es va arribar al descans amb dos punts a favor dels locals (31 a 29). El tercer període, va ser dominat pels cambrilencs tot i que no van aconseguir distanciar-se en el marcador. Finalment, la quarta part va ser decisiva per als tortosins, que van aprofitar les pèrdues de pilotes i el cansament del CB Cambrils. El darrer parcial va ser pel Cantaires, que finalment van vèncer pernomés cinc punts de diferència.


Hoquei

Mollet HC 5 - Cambrils CH 6

Aquest passat dissabte, el Cambrils va firmar una nova victòria a la pista del Mollet HC després de remuntar un marcador en contra de 3-0 al descans.
Els homes de Salva Franch es temien el pitjor, quan en 14 minuts de joc, els local ja guanyaven per 3-0, el que feia molt difícil pensar en una nova victòria a domicili. Una primera part per oblidar, en la que el Mollet va fer bona la seva reputació d'equip que ven molt cares les derrotes. A banda del 3 a 0 en contra, cal sumar-li que bans d’entrar als vestuaris, el porter cambrilenc, Lluís Libiano rebia una targeta blava per protestar que el deixava a la banqueta els primers minuts de la segona part i a l'equip amb un jugador menys a pista.
Però, si les gestes fan gran un equip, el Cambrils a Mollet va donar un gran pas endavant per ser-ho.

La segona part va començar amb Juanjo Baiges a la porteria cambrilenca, qui amb un gran encert va mantenir a zero la porteria durant els minuts que la va defensar, col·laborant així amb la victòria. La remuntada visitant va venir de la mà del davanter Caler Veciana, qui al minut 5 de la represa va batre la porteria local. Els cambrilencs van escurçar novament diferències gràcies a un penal transformat pel capità Joan Roig al minut 12, que deixava un ajustat 3-2 al marcador. La resposta local no es va fer esperar, perquè dos minuts més tard, el Mollet aconseguia el 4-2. Aquest gol no va fer minvar les esperances als cambrilencs d’aconseguir un resultat positiu del seu desplaçament, perquè els 6 minuts següents van fer trontollar l’equip local. Un efectiu i batallador, Miki Castel, va ser un dels autors materials de la remuntada. Entre el minut 17 i 23, el davanter cambrilenc va anotar quatre dianes, una d’elles de falta directa, capgirant un marcador en contra, i deixant un sorprenent 4-6. Els darrers dos minuts de partit van ser d’infart. Els locals van escurçar diferències a 2’16” (5-6). A 58 segons del final, el Cambrils va desaprofitar una falta directa, i a 13 segons de la botzina final, el porter Lluís Libiano va aturar una falta directa, que podia haver estat l’empat dels locals, i la pèrdua de dos punts.
Al final el marcador ja no es va moure (5-6), i el Cambrils sumava una nova victòria, que el manté al final de la primera volta al capdamunt de la classificació general amb 35 punts, i un partit menys.

Amb l’efectivitat de Miki Castel amb quatre gols, i la gran actuació del porter Lluís Libiano amb grans intervencions i l’aturada de tres faltes directes, es podria dir que van ser els homes més destacats del partit per part cambrilenca, però la clau de la victòria la trobem a l’actitud i el punt d’honor que va demostrar l’equip.
La propera setmana serà jornada de descans, però molts equips, com el Cambrils,  aprofitaran per disputar els partits ajornats. Així, el Cambrils visitarà, divendres vinent dia 29 de gener, la pista del Montbui, partit ajornat del cap de setmana de les nevades.

Handbol

H Valldoreix 25 CH Cambrils 25      
 
 
L’equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils va sumar aquest dissabte un punt molt important en la seva visita a Valldoreix. Els cambrilencs van fer un partit molt seriós i van manar durant bona part del partit, però només van poder aconseguir arrencar un punt de la pista vallesana.
El partit es va iniciar amb un lleuger domini dels cambrilencs, que van estar molt intensos en defensa durant el primer temps. Així poc a poc van aconseguir imposar el seu ritme i obrir diferències en el marcador (3-7), però dos minuts de desencert total, van fer que els locals poguessin tornar a igualar el marcador. Després d’un temps mort, els visitants van tornar a agafar el control i van aconseguir obrir un altre cop una diferència de quatre gols (8-12) al descans.

El segon període es va iniciar amb un canvi en el sistema defensiu local. Els vallesans, més intensos, van aprofitar la falta d’idees dels visitants per retallar l’avantatge, però els cambrilencs mantenien el domini en el marcador. Els minuts anaven passant fins que els locals van poder igualar el marcador a vuit minuts per al final, cosa que va fer mal als cambrilencs, que van perdre dues pilotes en atac consecutivament, que els vallesans van aprofitar per situar-se amb dos gols d’avantatge (24-22). Però la reacció visitant va posar el 24-24 a un minut del final. Els locals van forçar una exclusió dels cambrilencs i després van convertir el 25-24. Amb poc més de vint segons per jugar, el Cambrils va atacar amb porter-jugador i van poder marcar el definitiu 25-25. Finalment, el CH Cambrils va poder aconseguir un punt vital per als seus interessos, contra un rival directe en la lluita per la permanència.
La setmana vinent els cambrilencs afronten un duel vital contra el Martorell, equip al que van poder superar en el partit de la primera volta, però que ha millorat les seves prestacions de forma notable. Així els cambrilencs esperen poder sumar els dos punts, dissabte a les 19 hores de la tarda al Palau Municipal d’Esports de Cambrils.  


Futbol sala

CFS Mediterrani-G.Sirvent 5 - Can Vicens La Pineda 4

En una bona primera part de l'equip cambrilenc, el Mediterrani va saber trencar el sistema defensiu de La Pineda i va transformar quatre gols. A més, amb les nombroses ocasions de gol, el Mediterrani podria haver augmentat la seva renda de gols en el primer temps. Al llarg del primer període, el Mediterrani va desplegar un molt bon i resolutiu joc al primer toc. No obstant, la mala actuació arbitral en la segona part va aconseguir descentrar el joc de l'equip cambrilenc, amb la conseqüent reacció de l'equip visitant. El Mediterrani va patir l'expulsió d'Alfonso, un gol visitant transformat amb la mà i moltes faltes inexistents. Tot plegat, va afectar els nervis dels locals, que no obstant, van saber mantenir el marcador favorable i endur-se els tres punts de la victòria. Els gols del Mediterrani van ser obra de Jonatan, dos de Kini, Fran i Oscar.
Amb aquest resultat, el Mediterrani se situa onzè a la classificació d'un total de 16 equips. El proper partit serà el dia 13 de febrer a Valls contra el Futsal Valls.

Tennis Taula

Categoria benjamí, aleví i infantil

Tarraco 4 - Club Tennis Taula Cambrils Autoplancha Platino 1

L'equip del Club Tennis Taula Cambrils en la categoria de promoció va perdre en el seu enfrontament davant del Tarraco, a Tarragona. No obstant, l'equip cambrilenc manté la tercera posició del seu grup.

Categoria Tercera B

Almoster 2 - Club Tennis Taula Cambrils Fonda Montserrat 4

L'equip de Tercera del Club Tennis Taula Cambrils va vèncer en la seva visita a Almoster. Els cambrilencs van guanyar per 2 gols a 4 i mantenen el segon lloc del seu grup.

Comenta aquest article