El Marina goleja al Castellvell en el partit ajornat de la 11a jornada de liga

Moment del partit disputat ahir al camp de futbol municipal entre el Marina i el Castellvell

Gran victòria, la d'ahir al vespre al camp de futbol municipal, del Marina davant del Castellvell, en el partit que es va recuperar de la 11a jornada de lliga. El Marina disposava un altre cop de tota la seva plantilla. El partit va tenir un domini absolut per part de l'equip cambrilenc, tot i que en la primera part va disposar de tres clares ocasions, que no les van aprofitar. El marcador a la mitja part era d'empat a 0.

En la segona, en el minut 50, David aconseguia el primer gol en rematar un bon centre des de la banda. D'aquesta manera, el Castellvell va avançar línies, el que va propiciar que el Marina tingués més ocasions i que pogués augmentar la seva diferència al marcador. David, en el 60, aconseguia de nou un gol, que suposava el 2 a 0. Tot seguit, el mateix David, en el 65, aconseguia el 3 a 0. El 4 a 0 va ser obra d'Eloi, un nou fixatge que ja va debutar la setmana passada contra les Borges del Camp. Finalment, David aconseguia el 5 a 0 final, en el que era el seu quart gol del partit. El pròxim partit serà contra El Principio del Futbol, de Camp Clar, el pròxim diumenge a les 4 de la tarda.