Camp

Els Mossos detenen un pare i un fill per cremar intencionadament un restaurant que regentaven a Reus

Per Redacció

Agents dels Mossos d'Esquadra de la Unitat d'Investigació de l'Àrea Bàsica Policial de Reus va detenir aquest passat 15 de gener, un pare i fill de 44 i 19 anys d'edat respectivament, veïns de Cambrils i de Reus i de nacionalitat xinesa, com a presumptes responsables d'un delicte d'incendi.

Podrien haver utilitzat gasolina i haurien manipulat una vàlvula de gas

Els dos detinguts haurien incendiat el restaurant que regentaven a Reus. Els fet es remunten al dia 1 de juliol de 2009, quan es va declarar un incendi al local el qual va quedar totalment destrossat. Posteriorment, la investigació dels Mossos d'Esquadra va servir per comprovar que s'hauria utilitzat un accelerant –possiblement gasolina– per iniciar l'incendi, a banda que s'hauria manipulat també una vàlvula de gas per tal de provocar una petita deflagració prèvia. Això va fer sospitar als responsables de la investigació dels propietaris del local, ja que es van utilitzar uns bidons del mateix restaurant per tal d'omplir-los amb l'accelerant i a més, només els propietaris poden saber quina vàlvula manipular per tal de provocar l'explosió.

Tot i això, des del principi es va descartar que el foc s'hagués provocat de forma intencionada, ja que la recaptació encara estava a la caixa, així com tots els electrodomèstics. El restaurant comptava amb una assegurança d'incendi valorada en uns 300.000 euros. Finalment, agents dels Mossos van detenir els dos individus que van passar a disposició del jutjat d'instrucció de Reus.

Comenta aquest article