El Club Atletisme Cambrils assoleix el subcampionat de clubs en la categoria femenina del campionat territorial d'hivern S-13

L'atleta cambrilenc David Álvarez durant la prova de salt amb perxa

Aquest passat dissabte 16 de gener es va disputar, a l'Estadi Municipal d'Atletisme de Cambrils, el Campionat Territorial d'Hivern d'Equips S-13. Atletes que es troben a les categories infantil i aleví formaven equip puntuant cadascú a una prova determinada. La suma total de punts donava lloc a la classificació final.

El bon temps durant tot el matí va acompanyar a la competició, fet que va afavorir tant a l'èxit de participació com al de marques assolides. Els atletes del Club Atletisme Cambrils van rendir a un alt nivell, assolint el subcampionat de Clubs a la categoria femenina i la tercera posició tant en categoria femenina, amb un segon equip, com en la masculina. En aquest darrer cas, l'equip estava format íntegrament per alumnes del CEIP Cambrils.

A la categoria masculina els guanyadors van ser els atletes del Club Gimnàstic de Tarragona, mentre que a la femenina eren les atletes de Atletisme Terres de l’Ebre qui s’emportaven la victòria.

Carolina Molina, la participació cambrilenca més destacada

L'actuació més destacada va anar a càrrec de Carolina Molina al salt de llargada i al triple salt, on va batre ambdós rècords de Cambrils. Al salt de llargada feia 4.57 metres, mentre que al triple salt va realitzar un millor intent de 9.00 metres. Amb aquestes marques la Carolina lluitarà per pujar al pòdium al Campionat de Catalunya Infantil de pista coberta.

També cal remarcar que al salt amb perxa el David Álvarez batia el rècord de Cambrils cadet amb un salt de 3.15 metres. Amb aquest registre, el David assoleix la mínima per a participar al Campionat d'Espanya de la categoria que es disputarà d'aquí a tres setmanes a Oviedo.