Esports

Espectaculars golejades del FC Cambrils i el Marina en els partits disputats aquest cap de setmana

Per Redacció

Futbol

El jugador del Cambrils Andreu disputa una pilota a un jugador del Pubilla Casas en el partit disputat ahir a la tarda al nou estadi municipal

Territorial Preferent


FC Cambrils 5 - Pubilla Casas 3

Partidàs del FC Cambrils davant el Pubilla Casas, fins ahir el segon classificat de la categoria. Els jugadors cambrilencs van fer una autèntica exhibició fe joc ofensiu i van tenir ocasions d'ampliar encara més el resultat. I tot això ho van fer remuntant un 1 a 3 en contra quan faltaven pocs minuts per la mitja part. El partit havia començat amb el domini del FC Cambrils i amb una ocasió clara que es va estavellar al travesser de la porteria del Pubilla Casas. Poc després marcava l'equip visitant però el FC Cambrils empatava ràpidament amb gol d'Iker. El Cambrils jugava bé però no materialitzava mentre que el Pubilla Casas, en dues aproximacions, va fer pujar el marcador a l'1 a 3. Javi, pel Cambrils, aconseguia posar el 2 a 3 a falta d'un minut per la mitja part. La segona part del partit va ser un festival ofensiu del Cambrils. A la primera jugada d'aquesta segona part Cañas marcava el gol de l'empat i pocs minuts després, el mateix Cañas feia el 4 a 3. Al minut 63, Dani Robles posava el definitiu 5 a 3 enmig d'un joc ofensiu que no va parar i que es va veure trencat, en algunes accions ,pel desencert de l'àrbitre al xiular alguns fora de joc inexistents desfent claríssimes jugades d'atac de l'equip local. El Pubilla Casas, per la seva part, es va veure desbordat en aquesta segona part i pràcticament no va arribar a l'àrea cambrilenca.
Amb aquest resultat el FC Cambrils puja a la sisena posició.
La propera setmana el FC Cambrils torna a jugar a casa en l'inici de la segona volta i ho fa contra el Roquetenc, penúltim classificat.

Primera territorial

Torredembarra 4 - UCF Cambrils-Oleastrum 2

Des de l'inici del partit, l'equip local va oferir un joc ràpid i vertical que, ben aviat, es va traduir en gols. En els minuts 3, 5 i 9, el Torredembarra marcava per partida triple, mentre que en el minut 14 de joc de la primera part, Eze retallava distàncies per a la UCF Cambrils-Oleastrum. Tot i això, els locals van tornar a colpejar de nou amb un altre gol en el minut 39 de partit, situant el 4 a 1. En els instants finals de la primera part, el jugador de la UCF –Samu– marcava el segon gol per a l'equip cambrilenc, 4 a 2. En la segona part, ja no hi va haver més gols i el marcador no es va moure.
El proper partit de la UCF Cambrils-Oleastrum serà fora de casa, enfront l'Icomar.

Tercera Territorial

Les Borges del Camp 1 - Marina 4

Partit molt important que ahir a la tarda va enfrontar els equips de Les Borges del Camp i el Marina, al Camp Municipal de Les Borges del Camp.
El partit es presentava molt complicat, degut a que, tant Les Borges del Camp com el Marina ocupaven la segona posició empatats a punts. També cal destacar que aquest era el primer partit que el Marina disposava de tota la seva plantilla. A l'inici del partit, Les Borges del Camp va imposar el seu joc, i en el minut 12 va aconseguir avançar-se en el marcador, culminant un contraatac després d'una errada defensiva. Després, el Marina va començar a reaccionar i a crear ocasions de gol, tot i que cap d'aquestes va ser finalitzada. L'àrbitre, molt acertat en tot el partit, va expulsar a un jugador de Les Borges del Camp en el minut 35, degut a les protestes per part d'aquest jugador. Així doncs, s'arribava al descans amb l'avantatge de l'equip local 1 a 0.
A la segona part, però, el Marina va dominar completament el joc i ràpidament, en el minut 50 Makaay aconseguia l'empat. Cinc minuts després, va ser David qui avançava l'equip cambrilenc, amb un gran gol. Aleshores, Les Borges es va bolcar a l'atac, cosa que va aprofitar l'equip cambrilenc per acabar de marcar dos gols més, el tercer també obra de David i el quart, que el va fer Diop. D'aquesta manera, s'acabava el partit amb 1 a 4 a favor del Marina, que se situa segon a la classificació amb un partit menys, que es disputarà aquest dimecres a partir de dos quarts de nou de la nit, contra el Castellvell, a l'estadi Municipal de Cambrils.
El proper diumenge 24 de gener, començarà la segona volta de la lliga. El Marina s'enfrontarà al Principio del Futbol (Campclar) a partir de les 4 de la tarda.

Almoster 2 - Vilafortuny 2

La primera part del partit entre l'Almoster i el Vilafortuny va acabar amb empat a zero gols. En la represa, en els primers minuts de joc, l'àrbitre va xiular un rigorós penal a favor dels locals, ja que la falta va produir-se fora de l'àrea. Amb aquest penal, l'Almoster es va avançar en el marcador i poc després va marcar el 2 a 0. Poc després, el Vilafortuny es va quedar amb dos jugadors menys per les expulsions de "el italiano" i de David Espejo. Amb nou jugadors, el Vilafortuny va reaccionar i va retallar distàncies amb un gol d'Alex, gràcies a un bon xut des de fora de l'àrea. Finalment, Fran va marcar l'empat a 2 després de la sacada d'un córner.
Amb aquest empat, el Vilafortuny se situa a la meitat de la classificació. El proper partit de diumenge vinent a casa l'enfrontarà a La Pastoreta, tot i que per falta d'efectius, el Vilafortuny demanarà que s'ajorni.

Bàsquet

AAEET Masia Bou A Valls 67 - CB Cambrils 63

L'equip sènior masculí del CB Cambrils va caure derrotat ahir diumenge contra l'AAEET Masia Bou A, en un partit disputat al nou pavelló del CE El Fornàs de Valls.
El partit entre vallencs i cambrilencs va ser molt igualtat, com així ho reflecteix el marcador final de 67 a 63. Els tres primers quarts van ser pels locals, tot i que en el tercer període, el Cambrils va poder capgirar el marcador i situar un ajustat 39 a 40. Després, el Cambrils va aconseguir un màxim avantatge de 4 punts, tot i que diverses pèrdues de pilota van fer que els locals tornessin a dominar en el resultat. En els darrers instants del partit, l'encert en les faltes personals dels jugadors locals va ser decisiu per decantar la balança al seu favor. Finalment, derrota cambrilenca per només quatre punts de diferència.

Jugada d'atac del Cambrils davant de l'Alcarràs en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol


CH Cambrils 28 - CH Alcarràs 32     
 
L’equip cambrilenc va plantar cara al segon classificat i va tenir serioses opcions de victòria fins a la meitat del segon temps, quan els lleidatans van obtenir una renda de sis gols que els locals no van poder recuperar.
El partit va començar amb molta igualtat, petits avantatges d’uns i d’altres, però cap dels dos equips era capaç d’imposar el seu ritme. Poc abans del descans els visitants van poder encadenar algunes bones accions i van obtenir una renda de quatre gols, que els cambrilencs van deixar en tres, gràcies a un gol de falta amb el cronòmetre a zero (14-17).
En el segon temps, l'equip cambrilenc va sortir a totes i ràpidament van eixugar l’avantatge visitant (18-18). Amb aquest empat semblava que havien fet el més difícil, però els visitants van posar-se més durs en defensa i els locals van fallar massa oportunitats de gol clares. Així, els lleidatans sense fer més del necessari van obtenir una renda de sis gols (19-25) a falta de deu minuts per al final. La reacció local va arribar i els cambrilencs van retallar la distància fins a tres gols (25-28), quan encara quedaven uns quatre minuts. No obstant, una aturada clau del porter visitant i el posterior gol lleidatà al contraatac van tallar totes les opcions de remuntada.
Ara, a manca de sis jornades per al final de la primera fase, el Cambrils està en la frontera entre els cinc primers llocs que els assegurarien la permanència i els cinc últims que obligarien als cambrilencs a jugar-se la categoria en la segona fase. Així doncs sis partits a cara o creu i gairebé tots contra rivals directes.

Futbol sala

Vandellòs-Hospitalet 1 - CFS Mediterrani-G.Sirvent 0

Un gol matiner de l'equip local es va traduir en una derrota per la mínima per a l'equip del CFS Mediterrani. Després d'aquest primer gol, el Vandellòs-Hospitalet es va tancar al darrere i l'equip cambrilenc no va saber obrir aquesta defensa, tot i que a la segona part va tenir diferents ocasions de gol per marcar.
El proper partit del Mediterrani tindrà lloc el dissabte 23 de gener a les 17.30 hores al Palau Municipal d'Esports contra el Can Vicens de La Pineda.

Tennis Taula

Categoria benjamí, aleví i infantil

Club Tennis Taula Cambrils - Autoplancha Platino

Tot i que en aquesta jornada, l'equip cambrilenc va descansar, mantenen la segona posició de la classificació.

Categoria Tercera B

Club Tennis Taula Cambrils - Fonda Montserrat 4 - Tarraco 1

En aquesta jornada, l'equip de Tercera del Club Tennis Taula Cambrils va perdre enfront el Tarraco. Tot i aquesta derrota, l'equip cambrilenc ha quedat subcampió de la primera ronda de la temporada.

Comenta aquest article