Societat

Centenars d'aficionats blaugrana cambrilencs pugen al Bus Campions 2009 del FC Barcelona

Per Berta Ruiz

Els aficionats es van poder fotografiar amb les sis copes blaugranes

Centenars i centenars d'aficionats blaugrana cambrilencs es van congregar aquest passat dissabte 16 de gener a la tarda a la plaça de l'Ajuntament per visitar el Bus Campions 2009 del FC Barcelona, que està recorrent diferents poblacions d'arreu de Catalunya. En total, hi van passar un total de 1.680 persones, rècord d'assistència fins ara.

Llargues cues per entrar al Bus del Barça

Des de primera hora de la tarda, es van formar llargues cues per accedir a l'interior del Bus Campions 2009, una exposició itinerant que rememora amb imatges, vídeos i sons els millors moments de l'equip blaugrana al llarg d'aquest passat any. A banda, tota la gent que accedia a l'interior de l'autobús es va poder fotografiar amb les peces més preuades: les sis copes aconseguides pel Barça: la Copa de la Lliga, la Copa del Rei, la Champions League, la Supercopa d'Espanya, la Supercopa d'Europa i el Mundial de Clubs.

A banda, durant tota la tarda, la Penya Barça Cambrils va organitzar tot un seguit d'activitats per amenitzar l'espera. Es va organitzar una xocolatada amb coca i es van repartir diferents obsequis entre els penyistes i els no penyistes. La Penya també va instal·lar diferents taules, on els més petits van poder pintar i dibuixar figures blaugranes i també es va col·locar un mural amb una bandera blaugrana, on tothom qui volia hi podia escriure un missatge de suport als jugadors de l'equip.

Una rua que recorrerà 110 poblacions catalanes

Recordem que el passat 30 de desembre ja es va posar en marxa la rua del Bus Campions 2009 que recorrerà un total 110 poblacions d'arreu del territori català i també de la Catalunya Nord. La rua finalitzarà el cap de setmana del 3 i 4 d'abril al Camp Nou.

Comenta aquest article