Informació general

Les dues àrees del Pla de Dinamització Comercial es podrien ampliar properament

Per Lluís Rovira i Barenys

El president de la Unió de Botigures, Jordi Sancho, el dia de la inauguració dels tòtems informatius del Pla de Dinamització Comercial
Les dues àrees geogràfiques en què es delimita l’actual Pla de Dinamització Comercial es podrien ampliar en un futur pròxim. La part de la vila podria abarcar la plaça de Carles Roig mentre que la zona del port es podria fer extensiva a la part propera al supermercat Mercadona. El president de la Unió de Botiguers, Jordi Sancho, també va anunciar que, a hores d’ara, s’està treballant en la confecció de les plaques identificatives dels establiments associats, “a la propera reunió s’ha de decidir el tipus de placa. Quan ja estiguin posades ja no caldrà posar els cartells que es posen ara”.

Activitats dins el Pla de Dinamització

El Pla de Dinamització Comercial té previst portar a terme, durant l’any 2003, tot un desplegament d’activitats promocionals dins les dues àrees d’incidència on s’està desenvolupant. Durant els 6 primers mesos de l’any s’han vingut realitzant, en diferents dissabtes, els parcs infantils als quals han tingut accés gratuït la gent que ha fet les compres en establiments adherits al Pla de Dinamització. Aquest estiu els parcs infantils no es faran i es rependran a partir del setembre. També a partir d’aquest proper setembre es portarà a terme una nova iniciativa dins aquest Pla de Dinamització. Es tracta d’incentivar la renovació dels aparadors dels comerços establint uns premis mensuals.

§ Jordi Sancho, president de la Unió de Botiguers "No calia haver creat la nova associació de comerciants"§

Jordi Sancho es va pronunciar sobre l'associació empresarial Vila-Centre, recentment constituïda, dient que no calia haver-la fet, "des de la UB s'han obert sempre les portes a tothom i hem demant als carrers i barris que busquessin un representant per a la UB". Sancho, a més, va dubtar del futur de la nova associació, "crec que no tindrà èxit. Una associació perquè funcioni ha de tenir socis i que es paguin unes quotes. La veritat, no sabem perquè s'ha muntat". El president de la UB també va dir que des de l'entitat que presideix s'estava obert a tot tipus de negociació.

Comenta aquest article