Informació general

Cambrils acull la Festa de les Petxines de la Informació 2003

Per Josep Maria Ferrando

Josep Salceda va rebre la Petxina Daurada de la Informació atorgada per la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya
El dia 6 de juny va tenir lloc a Cambrils la Festa de les Petxines de la Informació 2003, la trobada anual de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que a més de ser la trobada anual del col·legiats tarragonins també serveix per fer el lliurament de les Petxines de la Informació, escollides pels mateixos periodistes. Aquest any el Col·legi de Periodistes va escollir Cambrils com a deferència al cinquantenari de Revista Cambrils. L’acte va tenir lloc al restaurant Brúixola de l’hotel Port Eugeni i hi van ser presents més d’una seixantena de col·legiats. El sopar va estar presidit per l’alcalde, Robert Benaiges, com a representació municipal, i el periodista Joan Brunet, com a vicedegà del Col·legi de Periodistes de Catalunya. El sopar va ser amenitzat per dos showmans de Canal Reus TV.

Les Petxines de la Informació

Després del sopar va tenir lloc el lliurament de les Petxines en les diverses categories. El president de l’Associació Cultural Revista Cambrils, Josep Salceda, va rebre emocionat la Petxina Daurada com a reconeixement a tota una vida dedicada a la informació en diversos mitjans, principalment a la Revista Cambrils, i a la seva aportació per donar a conèixer Cambrils a l’exterior. El president de la demarcació de Tarragona, Francesc Domènech, va elogiar el tipus de periodisme de Josep Salceda, en concret va dir que “és el prototip d’un tipus de periodisme molt arrelat al seu entorn immediat, molt local, en el sentit estricte de la paraula”. Les altres Petxines lliurades van ser la Petxina Tancada, a Claudi Arnavat, cap de premsa de l’Ajuntament de Reus; la Petxina Oberta al gabinet de premsa de la Universitat Rovira i Virgili, i la Petxina Escardada a la Unió de Pagesos.

Comenta aquest article