Esports

El pilot cambrilenc Ivan Cervantes ja no es podrà proclamar campió del món d'enduro indoor

Per Redacció

Imatge d'arxiu del febrer de l'any 2009, quan Ivan Cervantes es va proclamar campió del món d'enduro indoor en la darrera prova disputada a Madrid

Aquest passat dissabte 9 de gener es va disputar a Vigo la penúltima i decisiva prova del mundial d'enduro indoor amb la participació del pilot cambrilenc de KTM, Ivan Cervantes.

En la primera mànega, Cervantes va realitzar una molt bona sortida i ràpidament es va situar al capdavant de la cursa, tot i que en un tram de pedres, el cambrilenc va perdre molts minuts davant del seu rival més fort, el polac Tadeusz Blasuziak de l'equip KTM. A més, al final de la primera mànega, Ivan Cervantes va caure i això va provocar que finalitzés aquest primer tram en la sisena posició, mentre que Blasuziak va aconseguir el primer lloc. En la segona mànega, el pilot cambrilenc també va fer una bona sortida, col·locant-se en la segona posició. No obstant, el cop que va patir en el primer tram de la prova i una nova caiguda li van provocar intensos dolors. Tot i això, Cervantes va finalitzar aquest segon tram en segona posició.

El polac Tadeusz Blasuziak es proclama campió a falta d'una prova

Finalment, en la sortida de la tercera mànega, el cambrilenc es tornava a situar en la segona posició provisionalment. Aquesta darrera part de la prova va ser força dura pel cambrilenc, ja que si ell no aconseguia la victòria, el seu company d'equip Blasuziak es proclamaria campió del món d'enduro indoor. I així va ser finalment, Cervantes va quedar segon en la tercera mànega mentre que Tadeusz Blasuziak de l'equip KTM es va proclamar campió.

La propera i última prova del campionat es disputarà a Barcelona el proper 31 de gener. En aquesta, el cambrilenc espera proclamar-se subcampió del món d'enduro indoor, ja que el títol ja està decidit. Actualment, la classificació està de la següent manera: Tadeusz Blasuziak de l'equip KTM ja s'ha proclamat campió amb 135 punts; Ivan Cervantes de l'equip KTM és segon amb 87 punts i en tercera posició està situat Joakim Ljunggren de l'equip Husaberg amb 74 punts.

Recordem que el febrer de l'any passat, el pilot cambrilenc si va endur-se el campionat mundial d'enduro indoor, després de vèncer en la darrera prova disputada a Madrid.

Comenta aquest article