Esports

Jornada de victòries pel Marina i el sènior del CB Cambrils i de derrotes pel FC Cambrils i la UCF

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

Horta 2 - FC Cambrils 0

El FC Cambrils va sortir derrotat de la seva visita al camp de l'Horta. En la primera meitat del partit, el Cambrils va dominar el joc i va disposar d'algunes ocasions de gol per marcar. Tot i això, van ser els locals els que es van avançar en el marcador en el minut 22 i només 8 minuts després marcaven el 2 a 0. En només mitja hora de joc, els locals van sentenciar el partit. Després del descans, l'equip cambrilenc va pressionar el rival, va dominar tota la segona part i va tenir algunes ocasions per retallar distàncies, mentre que els locals es van dedicar a perdre temps i a aguantar el resultat.
Amb aquesta derrota, el Cambrils se situa novè a la classificació i el proper partit s'enfrontarà al Pubilla Casas, que actualment ocupa el segon lloc de la taula.

Un jugador de la UCF Cambrils-Oleastrum i un de la Canonja disputen una pilota per alt en el partit disputat ahir al nou estadi municipal

Primera territorial


UCF Cambrils-Oleastrum 3 - La Canonja 4

La UCF Cambrils-Oleastrum va fer un bon inici de partit i es va avançar en el marcador al minut 10 amb un gol de Samu. Però la renda d'aquest gol s'en va anar a norris en dos minuts abans de la mitja part en què la Canonja va donar la volta al marcador. El cambrilenc i exjugador de l'Oleastrum, Gerard Llobet, va fer el segon gol de la Canonja. La segona part va començar amb un Cambrils que donava moltes facilitats defensives i és així com van arribar dos gols més per la Canonja. Am el resultat d'1 a 4 la Canonja es va relaxar i va preferir perdre temps que jugar-li al rival. La UCF Cambrils no es va donar per vençut i va iniciar una remuntada amb gols de Eze, al minut 68, i de Xavi, al 90. Amb una mica més de temps l'equip cambrilenc hauria pogut sumar algun dels punts en joc ja que als darrers compassos del partit la pressió era intensa sobre la porteria de la Canonja que va veure com l'àrbitre li expulsava un jugador al minut 90. També va patir expulsió en aquests instants locals el míster local Juank per una baralla dialèctica amb una persona que estava al costat de la banqueta de la Canonja.
La propera setmana la UCF Cambrils-Oleastrum juga al camp del Torredembarra.

Tercera Territorial

Marina 2 - Mont-roig del Camp 1

El Marina inicia el nou any amb una victòria molt treballada davant el cuer de la classificació, el Mont-roig. El partit es va presentar amb diverses baixes per part de l'equip cambrilenc i amb pocs entrenaments realitzats, degut al mal temps de la setmana passada. A banda, el mal temps també es va fer notar durant la disputa del partit, el dissabte a la tarda, amb una temperatura molt baixa.
L'equip cambrilenc va dominar el joc durant tot el partit, tot i que la primera part va finalitzar amb l'empat a zero inicial. En la represa, el Marina va buscar la porteria rival amb més intensitat, fins que al minut 55 Boli va aconseguir el primer gol després de finalitzar un bon contraatac. Aquest gol va propiciar la reacció del Mont-roig que, va començar a buscar la porteria rival, i fins i tot va enviar un xut al travesser. En el minut 90 i després d'una errada defensiva del Marina, els visitants aconseguien l'empat que semblava definitiu. No obstant, en els darrers instant del partit, i després de la sacada de mig camp, el Marina va realitzar un ràpid contraatac que David va materialitzar en el 2 a 1 final.
El proper partit del Marina serà el dimecres 13 de gener a les 20.30 hores al camp municipal de futbol contra el Castellvell, en un partit ajornat. D'altra banda, el dissabte 16 de gener, també tenen un partit molt important enfront les Borges del Camp, equip amb el que el Marina està empatat a punts.

Jugada corresponent al partit disputat entre el Vilafortuny i el Salou, ahir al matí a l'Estadi Municipal de Futbol

Vilafortuny 1 - Salou B 1

El Vilafortuny va sumar un empat del seu enfontament davant d'un rival directe, el Salou B. L'equip salouenc es va avançar en el marcador, i a falta de dos minuts pel final del partit el Vilafortuny va aconseguir igualar el marcador amb un gol obra de Fran, que se situa com el màxim golejador de l'equip. L'equip cambrilenc va quedar molt disconforme amb l'arbitratge del partit, ja que va reclamar dos penals que no van ser xiulats. A més, el Vilafortuny també va estavellar una pilota al pal.
Amb aquest empat el Vilafortuny ocupa el cinquè lloc de la classificació i el proper partir s'enfrontarà al líder, La Pastoreta.

Marc Ribó llança a cistella davant l'oposició dels jugadors del Roquetes en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet

CB Cambrils 85 - CB Roquetes 46

L'equip sènior del CB Cambrils va aconseguir aquest cap de setmana una victòria molt còmoda enfront el CB Roquetes per un contundent 85 a 46. L'equip rival, el Roquetes, va arribar al partit amb només cinc efectius i sense entrenador i així va fer que el Cambrils no tingués problemes per endur-se una clara victòria. A més, aquest partit també va servir per a que els cambrilencs poguessin agafar novament el ritme de la competició després de l'aturada nadalenca al mateix temps que recuperaven alguns dels jugadors lesionats.
El proper equip pels cambrilencs serà el diumenge 17 de gener a les 12.15 hores al centre esportiu municipal El Fornàs de Valls, en un partit enfront l'AAEET Valls.


Hoquei

HC Montbui - CH Cambrils (ajornat)

El partit corresponent a la 15a jornada de lliga de la 1a Catalana entre el HC Montbui i el Cambrils CH, i que estava previst jugar el passat divendres dia 8 de gener a les 21:00 hores a Igualada, no es va poder disputar en previsió de les condicions meteorològiques previstes per a la tarda i nit de divendres. El partit s’ha ajornat per a una propera data encara no determinada.
El proper enfrontament dels cambrilencs, serà el proper dijous dia 14 de gener a les 22:00 hores al Palau Municipal d’Esports de Cambrils, en un partit avançat a la jornada del cap de setmana. Els cambrilencs s'enfrontaran al CP Masquefa, un equip que es troba a un punt del Cambrils (28 punts), però amb un partit menys que els cambrilencs. Així doncs, a priori es preveu un enfrontament força emocionant.

Handbol

La competició d’handbol es reprendrà la setmana vinent. L'equip sènior del Club Handbol Cambrils jugarà el proper dissabte 16 de gener contra l'H. Alcarràs a les 19 hores al Palau Municipal d'Esports de Cambrils.

Futbol sala

El partit del Mediterrani es va ajornar degut al temporal de neu d'aquest cap de setmana. L'equip cambrilenc s'havia d'enfrontar a l'Alforja.

Comenta aquest article