Societat

Ramela Der-Abrahamian fa efectiu el premi dels 6.000 euros del sorteig de la Unió de Botiguers als comerços cambrilencs

Per Raquel Samaniego

Ramela Der-Abrahamian amb les seves filles Noemí i Perla Tuset en el moment de fer efectiva, ahir, la compra d'un televisor dins del sorteig dels 6.000 euros

Ramela Der-Abrahamian va incloure la seva butlleta només un dia abans de celebrar-se el sorteig dels 6.000 euros de la Unió de Botiguers de Cambrils. I la sort va fer que li toqués a ella entre un total de 100.000 tiquets. Això va passar el dijous 31 de desembre, però ahir dilluns, Ramela i les seves filles, Perla i Noemí Tuset, van fer el tradicional recorregut en un cotxe d'època per diferents botigues cambrilenques per recollir allò en què havien decidit gastar-se els diners: una televisió, un ordinador portàtil, un DVD gravador, perfums, joies, sabates, roba... La guanyadora es mostrava nerviosa, "encara en un núvol" com deien les seves filles.

Ramela va nèixer a Armènia però quan va arribar a Cambrils, ara fa 30 anys, procedia d'Iran. Ella i el seu pare, que era músic, van comprar una casa al municipi el 1976, on passaven els estius, però no va ser fins el 1979 quan s'hi van instal·lar definitivament. Ahir estava molt contenta i assegurava que mai abans li havia tocat res. Per això, no es va cansar de donar les gràcies a la Unió de Botiguers, entitat que organitza aquest sorteig.

"Quan em van trucar pensava que algú feia broma"

Ramela va rebre una trucada el dijous al matí que no s'esperava: "Carme Serra, de Ràdio Cambrils, va trucar a casa però jo pensava que era algú que m'estava fent una broma. Va haver d'agafar el telèfon una altra persona per dir-me que no era broma, que m'havien tocat a mi els 6.000 euros. Em vaig quedar gelada, perquè no acabava de creure-m'ho!". Ramela i la seva família no van tenir gaire temps per pensar que compraven, perquè com va dir, dos dies després del sorteig havien de tenir-ho tot decidit. "Sort que la meva família em va ajudar, perquè en aquell moment jo no sabia ni on estava".

Der-Abrahamian va omplir la seva butlleta després de comprar a una de les seves botigues preferides: Lis Art Floral. En aquesta floristeria de la vila, ubicada a la plaça Josep Martí i Nolla, hi passa "gairebé cada setmana", ja que li agraden molt les plantes i les flors. "Gasto molts diners aquí", deia. El propietari d'aquesta botiga, per haver resultat la butlleta premiada, ha guanyat un cap de setmana a Andorra.

D'altra banda, tres noies integrants del Grup de Dansa Nou Cambrils, Meritxell Llobet, Ariadna Salvans i Andrea Bellón, sota la direcció de la coreògrafa Carolina Figueras, van fer un  espectacle de ball en diversos establiments per acompanyar la guanyadora del sorteig dels 6.000 euros.

Comenta aquest article