Informació general

Ramela Der-Abrahamian, guanyadora del sorteig dels 6.000 euros de la Unió de Botiguers

Per Berta Ruiz

Daniel Sierra remenant les butlletes del sorteig

Aquest passat divendres 31 de desembre es va celebrar a les instal·lacions de Ràdio i Televisió de Cambrils el sorteig dels 6.000 euros que cada any organitza el Pla de Dinamització Comercial Cambrils Obert juntament amb la Unió de Botiguers de Cambrils.

Ramela Der-Abrahamian, l'afortunada

L'acte es va iniciar poc després de les dotze del migdia i va comptar amb la presència de la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll–, el president de la Unió de Botiguers de Cambrils –Salvador Colom–, el notari Rafael Martínez, que va donar fe de l'acte i de la butlleta premiada, i d'altres representants de la Unió de Botiguers. Enguany, la mà innocent va ser la del jove cambrilenc Daniel Sierra de 7 anys d'edat que va extreure les butlletes de les més de 100.000 que es van dipositar damunt de la taula. Amb la primera butlleta extreta es va procedir a fer la trucada des de Ràdio Cambrils.
L'afortunada guanyadora va resultar ser Ramela Der-Abrahamian. Uns minuts després de rebre la trucada, la guanyadora del Sorteig dels 6.000 euros es va personar a les instal·lacions de Ràdio i Televisió de Cambrils, juntament amb una de les seves filles, Perla Tuset. Allí, Ramela Der-Abrahamian es va mostrar molt contenta i emocionada. Per la seva part, la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll– també es va mostrar molt satisfeta de poder repartir il·lusió any rere any. A més, va manifestar que enguany, novena edició del sorteig, "ha funcionat molt bé i hi ha hagut molta participació. Aquesta és una manera de promocionar les compres a Cambrils i estem veient que cada vegada més, la gent es queda a comprar aquí". Cal destacar també, que aquest any s'han repartit més butlletes que mai, unes 100.000, repartides en uns 100 talonaris de 1.000 butlletes cadascun que s'han distribuït entre un centenar d'establiments adherits a la Unió de Botiguers.

Lis Art Floral, l'establiment que va segellar la butlleta

L'altre cop de sort del dia el va rebre l'establiment que enguany ha segellat la butlleta guanyadora: Lis Art Floral, situat al carrer del Sindicat. Aquest comerç també s'endurà com a premi un cap de setmana a Roc Blanc d'Andorra.

La guanyadora del sorteig farà les compres avui mateix a partir de les 10 del matí tot fent l'itinerari amb un cotxe d'època. Com cada any, el premi es repartirà en diferents vals: 1 val de 900 euros, un val de 600 euros, 1 val de 500 euros, 2 vals de 400 euros, 2 vals de 300 euros, 9 de 200 euros i 8 de 100 euros.

Ramela Der-Abrahamian rebent les instruccions de Sílvia Coll

Comenta aquest article