Esports

Una quarantena de tiradors participen en la tradicional tirada del pernil organitzada pel Club de Tir Olímpic

Per Redacció

Imatge dels guanyadors de la tirada "del pernil"

Com cada any, el Club de Tir Olímpic Cambrils va organitzar la tradicional tirada "del pernil", coincidint amb la festivitat de Sant Esteve, el passat 26 de desembre. En aquesta ocasió, es va fer una tirada en les diferents modalitats existents: històriques, estàndard, gros calibre i d'aire comprimit.

En aquesta tirada es va comptar amb la participació d'una quarantena de tiradors, els quals van poder realitzar un màxim de 20 trets en cada modalitat, premiant al millor de 10 trets. Cal destacar que, van guanyar els que van realitzar els trets més centrats. A banda, durant la tirada també es va organitzar un esmorzar popular per als participants.

Al finalitzar la tirada i abans de realitzar l'entrega dels pernils es va organitzar un sorteig entre els socis presents. Els guanyadors de la tirada en les diferents categories van ser els següents: Francisco López Garcia en la categoria d'aire comprimit; José Manuel Luengo Polonio en estàndard; Jesús López Garcia en gros calibre; José Luis Durán Centeno en històriques i Quim Ferrando Cancamo que va guanyar el sorteig.

Comenta aquest article