Informació general

La Targeta Resident 2009 per aparcar a les zones blaves serà vàlida durant tot el mes de gener

Per Redacció



Aspecte d'un tram de zona blava al passeig d'Albert
La Targeta Resident de 2009 per aparcar a les zones blaves serà vàlida durant tot el mes de gener de 2010, fins que no es facin arribar els nous adhesius als usuaris. Aquells que tinguin la Targeta Resident 2009 rebran la nova targeta durant el proper mes de gener.

Recordem que la Targeta Resident per aparcar a les zones blaves consisteix en un adhesiu que incorpora el número de la matrícula del vehicle i indica si el beneficiari és resident particular o bé resident empresari. El preu estàndard del tiquet es manté igual de l'any passat, segons informacions de la societat municipal d'aparcaments Aparcam SL, tot i que s'està pendent de l'increment corresponent a l'IVA. Això podria fer variar el preu en uns cèntims. Així doncs, el descompte per als residents particulars es mantindria en uns 0,25 euros cada hora, mentre que per als residents empresaris estaria en uns 0,60 euros l'hora.

Per poder sol·licitar aquest servei cal que la persona estigui empadronada a Cambrils i sigui titular d'un vehicle (turisme) registrat al padró municipal de l'impost sobre vehicles de tracció mecànica, i tenir al corrent el pagament de deutes municipals. Per disposar d'aquest servei, cal dirigir-se a l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) durant el seu horari habitual. Per a més informació per als nous usuaris es pot trucar al 010 o bé a l'adreça www.cambrils.cat.

Comenta aquest article