Esports

L'Associació Marina Cambrils organitza amb èxit la 1a Trobada Solidària "Cap nen sense joguina"

Per Redacció

Un moment d'un dels partits disputats en el torneig, ahir diumenge al matí

Ahir diumenge 27 de desembre, a les instal·lacions esportives del camp municipal de futbol, va tenir lloc la 1a Trobada Solidària "Cap nen sense joguina", organitzada per l'Associació Marina Cambrils.

La trobada va consistir en un torneig de futbol en la categoria femení, format pels equips de La Floresta, el Soses de Lleida, el Salou, i una combinació territorial entre el Marina, el Riudoms i l'Alcover. El torneig es va disputar des de les 9 del matí i va durar fins ben passades les dues del migdia. El triomf final va ser pel Salou, seguit del Soses, el Marina i finalment La Floresta. En declaracions del vicepresident del Marina –Marc Gibert–, "el que importa no és el resultat del torneig, sinó el fet de cooperar amb la ONG AdopXina per tal d'aconseguir joguines per als més necessitats".

Durant la trobada, entre partit i partit també es van organitzar diferents rifes. La que més participants va atreure va ser la que consistia en realitzar un xut des del mig camp i introduir la pilota a la porteria, sense que aquesta botés a terra. Els participants que aconseguien introduir la pilota d'aquesta manera, aconseguien endur-se un pernil. Cal destacar que només dues persones ho van aconseguir, i es van emportar el seu regal. Sobre la bona acollida d'aquesta iniciativa, Marc Gibert va comentar que, "amb l'èxit aconseguit aquest any amb aquesta trobada, esperem que aquesta es consolidi de manera permanent durant les dates nadalenques".

Comenta aquest article