Societat

Pau Senserrich s'endú el primer premi del concurs de dibuix nadalenc organitzat per la Jijonenca

Per Berta Ruiz

Pau Senserrich amb el seu premi, juntament amb Oliver Klein, Mireia Sirvent, Nuri Mariné i Sergi Llorente

La gelateria i torroneria Jijonenca –situada al carrer de Josep M. Queral– va fer l'entrega ahir al matí dels premis del seu primer concurs de dibuix de Nadal 2009.

Enguany –primera edició del concurs per iniciativa de la Jijonenca– hi van participar una trentena de nens d'entre els 3 i els 10 anys. Tots els concursants van realitzar un dibuix sobre aquestes festes nadalenques, utilitzant diferents tècniques de dibuix. En els diferents treballs –que es van anar penjant al mateix local– no hi van faltar els Reis Mags d'Orient, els arbres de Nadal decorats, el Tió o el Pare Noel. Per tal d'escollir el primer premi del concurs es va comptar amb la presència del regidor de Promoció de Ciutat i Relacions Cíviques de l'Ajuntament de Cambrils –Oliver Klein–, l'artista local –Nuri Mariné–, el vicepresident de l'associació de comerciants Vilacentre –Sergi Llorente–, tots tres com a membres del jurat, i la propietària de l'establiment, Mireia Sirvent.

Finalment, es va escollir com a primer premi el dibuix realitzat per Pau Senserrich de 8 anys d'edat, el qual havia plasmat la festa dels Reis Mags a Cambrils amb el tradicional repartiment de regals a través de les cordes penjades als balcons de les cases. Aquest va endur-se un lot de dolços amb diferents llaminadures i xocolates. Com a accèssit, el jurat va triar el dibuix realitzat per Judith Muñiz, de tant sols 4 anys d'edat. Aquesta també va endur-se un paquet de llaminadures.

Judith Muñiz amb el seu premi i el seu dibuix, juntament amb Oliver Klein, Mireia Sirvent, Nuri Mariné i Sergi Llorente

Comenta aquest article