Societat

El 15è Parc Infantil de Nadal, enguany dedicat a l'astronomia i a Tintín, obre les seves portes

Per Berta Ruiz

L'espectacle d'ahir va consistir en realitzar experiments científics

Amb les festes nadalenques arriba una nova edició del Parc Infantil de Nadal, amb l'objectiu que els més petits s'ho puguin passar bé durant aquests dies de vacances. Ahir a la tarda al Palau Municipal d'Esports, obria les seves portes la 15a edició del Parc Infantil de Nadal d'enguany.

Seguint amb la tradició de tematitzar el parc, aquest any s'han unit dos temes: l'astronomia, ja que enguany se celebra l'Any Internacional de l'Astronomia i el llibre "El viatge a la Lluna de Tíntin", que celebra el seu 80è aniversari, tal com va comentar un dels responsables del Parc Infantil de Nadal –Jose Garcia– a Revista Cambrils Diari Digital.

Jocs, tallers i actuacions

Com cada any, al pavelló 1 s'hi han instal·lat diferents jocs i castells inflables, pistes d'scalextric, unes miniludoteques pels més menuts, uns tallers de jocs de rol, unes taules per a jugar als escacs, o un espai per practicar amb els patins o cantar al karaoke. Per altra banda, al pavelló 2 s'hi han distribuït els diferents estands amb tot tipus de tallers de manualitats, pintura a la cara i confecció de tot tipus d'objectes. A banda, en aquest espai també es compta amb un planetari, on la canalla pot conèixer el seu horòscop i també amb una petita tarima on, al llarg dels dies s'hi aniran fent diferents actuacions. Ahir per exemple, es va comptar amb un espectacle de ciència que va fer interactuar els més petits amb diferents experiments pràctics i molt divertits. El darrer dia del parc també hi haurà un altre espectacle, mentre que la resta de dies, tal com va explicar Jose Garcia, també es faran diferents actuacions a càrrec d'algunes entitats cambrilenques, com una actuació de l'Escola Municipal de Música o diferents sessions de contacontes. En aquesta edició, segons va comentar Garcia, es torna a comptar amb la participació de diferents entitats com el Club d'Escacs Cambrils, la Torre de l'Alquimista, l'Agrupament Escolta Gent de Mar, l'Ateneu Cambrils –que hi participa per primera vegada–, el Club Patí Cambrils i el Costa Daurada Estació Nàutica.

Un primer dia força fluix

Pel que fa a l'afluència del primer dia de parc, Jose Garcia el valorava com a "força fluix, possiblement a causa del mal temps", ja que al llarg del dia hi van passar uns 250 nens. Segons va comentar Garcia, "esperem tenir la màxima afluència els últims quatre dies del parc".

El Parc Infantil de Nadal estarà obert avui dia 24, i del 27 al 30 de desembre, de les 16 a les 20 hores. El preu de l'entrada individual és de 4 euros, mentre que l'abonament dels 6 dies és de 12 euros. L'entrada a partir de les 19 hores és de 2 euros.

Comenta aquest article