Informació general

El pintor del CAT Antonio Gil aconsegueix un premi especial per la seva obra exposada al Carrousel del Louvre

Per Redacció

 
 
 A dalt, el bodegó que es va exposar al Louvre. A sota, Antonio Gil a la seu de Revista Cambrils.
El pintor mont-rogenc i membre de l'associació Cambrils Art Total –Antonio Gil– ha estat guardonat amb un premi especial a l'obra que, juntament amb una delegació espanyola de 24 artistes, ha exposat al Carrousel del Louvre de París entre els dies 11 i 14 de desembre. En aquesta exposició hi han participat un total de 14 països d'arreu del món.

La delegació espanyola, amb 24 artistes sel·leccionats, ha obtingut dues medalles de plata i un premi especial per a Antonio Gil. L'obra del membre de l'associació Cambrils Art Total ha estat escollida d'un total de 650 obres pictòriques i 25 escultures. El quadre presentat per Antonio Gil va ser un bodegó
Cal destacar que les obres que han participat en l'exposició van ser escollides prèviament per part dels crítics d'art de la SNBA, la Sociedad Nacional de Bellas Artes.

Tal com ha manifestat Antonio Gil a Revista Cambrils Diari Digital, "aquest és un reconeixement molt gratificant per a la meva trajectòria artística de la qual em sento molt orgullós, i a més tenint en compte que aquesta era la primera vegada que em presentava a aquest esdeveniment". Recordem que, fa uns mesos Revista Cambrils Diari Digital ja es va fer ressò de la selecció d'Antonio Gil per aquesta exposició al Carrousel del Louvre de París.

Comenta aquest article