Informació general

Cambrils, a punt d'emportar-se un bon grapat d'euros de la Grossa de Nadal

Per Raquel Samaniego

Una de les butlletes de loteria de l'Agrupament Escolta Gent de Mar

L'Agrupament Escolta Gent de Mar ha repartit durant les darreres setmanes unes 4.160 participacions de la Loteria de Nadal, és a dir, 291 dècims amb el número 76.294. Per cadascuna de les butlletes, el seu propietari rebrà 8,40 euros. Això no seria notícia, però, si no fos perquè la Grossa de Nadal va ser el 78.294, repartit íntegrament a Madrid. Per només un número diferent, els escoltes no s'han portat a Cambrils el gran premi.

Per cada participació, el comprador pagava dos euros, dels que jugava 1,40 a la loteria i els 60 cèntims restants els donava a l'entitat. En total, han repartit 35.000 euros per moltes famílies cambrilenques, però si hagués tocat serien més de vuit milions i mig. El cap dels escoltes, Dani Fortuny, explicava ahir a Revista Cambrils Diari Digital que els números els va reservar al setembre a l'administració número 2 de Cambrils, del carrer de Ramon Llull. Manifestava sentir-se "content, ja que per sort, alguna cosa hem pogut repartir".

Molts premis repartits a la demarcació

Al Camp de Tarragona enguany han plogut bastants euros, i ben repartits. El premi més important ha estat el que ha donat l'administració número 6 de Reus, La Pastoreta, que va vendre íntegrament el número 69.393 i en el que va recaure ahir un quart premi. Aquesta administració reusenca va repartir, doncs, més de 39 milions d'euros. Es dóna la casualitat que aquest número havia estat triat per moltes empreses i comerços reusencs per repartir-los entre els seus treballadors, com la fàbrica de dolços Virginias, que ahir van parar les màquines de producció i van sortir a celebrar-ho al carrer. La Cooperativa de les Borges del Camp, entre d'altres, també va repartir 200.000 euros en participacions.

A Tarragona, l'administració número 1 de la Rambla Nova va vendre tota una sèrie de deu dècims del número 43.802, en el que va recaure un cinquè premi. Cada dècim, per tant, ha estat premiat amb 5.000 euros. Els premis més importants han caigut enguany a Madrid, que s'ha emportat la Grossa; el segon, el 53.152 també a la mateixa comunitat, íntegre a Getafe; però ja el tercer premi, el número 10.104, va tocar a diferents localitats barcelonines.

Comenta aquest article