Esports

La UCF Cambrils incorpora un nou tècnic i Juanka passa a ser segon entrenador

Per Raquel Samaniego



Juanka va començar a entrenar el primer equip de la UCF Cambrils el passat 27 de juliol
La UCF Cambrils ha incorporat, des del passat dijous dia 17 de desembre, un nou tècnic al primer equip. Es tracta d'Isaac Fernàndez, ex-entrenador del Campclar i força conegut a la demarcació pel seu joc. Segons ha explicat a Revista Cambrils Diari Digital el president del Club, Eduard Martí, el fins ara primer entrenador, Juanka, passa a ser segon, "tot i que també continuarà entrenant al primer equip". Ha afegit, a més, que aquesta ha estat una decisió "consensuada" amb Juanka i que ell "ha estat d'acord".

Amb aquesta incorporació el Club espera salvar la categoria. Tal com expressa Martí, "encara que sembli un tòpic, jo crec que en alguns partits puntuals l'equip ha tingut mala sort, perquè el joc que ha fet no corresponia després amb els resultats finals. Per això el que volem és salvar la categoria", ja que en aquests moments els cambrilencs es troben en la catorzena posició de la taula, entre un total de 18 equips.

Possible nou jugador amb l'arribada del 2010

Martí ha assegurat que aquestes festes de Nadal els servirà per tancar algun que altre acord de fitxatge amb jugadors de la mateixa categoria o superiors. La finalitat, segons ha dit, "és acabar de formar correctament algunes de les posicions que no quedaven força cobertes". Aquests canvis, "serviran per afiançar l'equip, perquè tot i que no hem jugat malament, en certs moments sí que ens ha faltat l'encert en porteria o bé hem tingut errades en defensa, entre d'altres coses".

Comenta aquest article