Informació general

La Policia Local deté dues persones per robar en un supermercat de Vilafortuny i dues més per atracar en una pizzeria

Per Redacció

La Policia Local de Cambrils va detenir la matinada de divendres a dissabte, dues persones com a presumptes autores d'un robatori amb força a l'establiment comercial "Supermercat Príncep", situat a l'avinguda de Vilafortuny número 25.

Per entrar a l'interior de l'establiment, aquests dos individus haurien forçat la porta i haurien sostret diferents objectes. Mentre realitzaven un servei de vigilància, els agents de la Policia Local de Cambrils van sorprendre aquestes dues persones sortint del local. Durant la detenció, els agents van recuperar diversos objectes i ampolles d'alcohol. A més, també es va aixecar acta, ja que els dos individus detinguts portaven armes prohibides, una navalla i haixix.

Atracament a una pizzeria

D'altra banda, el diumenge 20 de desembre al vespre, la Policia Local també va detenir dos individus com a presumptes autors d'un atracament a una pizzeria situada al carrer de Mestral.

La Policia Local va rebre una primera trucada d'avís de l'encarregat de l'establiment mentre l'estaven atracant. Posteriorment, aquest va tornar a avisar que els atracadors s'havien deixat una arma blanca al local. Aleshores, agents de la Policia Local van iniciar una persecussió del vehicle on, presumptament viatjaven els dos individus. Finalment, els agents van localitzar el vehicle darrere de l'hospital amb un ocupant a l'interior. L'altre ocupant que també va participar en l'atracament va ser detingut més tard, ja que aquest s'havia amagat al descampat situat darrere del centre hospitalari. Ambdós detinguts tenen antecedents per robatori amb intimidació.

Comenta aquest article