Informació general

La cambrilenca Hortènsia Grau encapçalarà la llista d'ICV per Tarragona a les eleccions al Parlament

Per Redacció



La cambrilenca Hortènsia Grau és actualment la directora dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació al Camp de Tarragona i vicepresidenta d'ICV
La cambrilenca Hortènsia Grau va ser proclamada ahir candidata a encapçalar la llista d'Iniciativa per Catalunya-Verds (ICV) per la demarcació de Tarragona a les properes eleccions al Parlament de Catalunya.

Única candidata

En el marc del procés de primàries per determinar qui serà cap de llista per la demarcació de Tarragona, Hortènsia Grau ha estat l'única candidata que s'ha presentat a les primàries, prenent el relleu de Daniel Pi que ho ha estat al llarg d'aquesta legislatura. Grau ha recollit un total de 75 avals dels adherits i adherides d'ICV, quan el mínim necessari per concórrer a la consulta interna era de 15. Així doncs, Hortènsia Grau opta a encapçalar la llista ecosocialista, després que Daniel Pi anunciés fa unes setmanes que no repetiria com a candidat.

Seguint amb aquest procés de primàries, els adherits d'ICV de les organitzacions intercomarcals del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre seran cridats a pronunciar-se sobre la candidatura d'Hortènsia Grau. Les votacions tindran lloc durant la primera quinzena del proper mes de gener.

Actual directora dels Serveis Territorials d'Interior

Recordem que, actualment Hortènsia Grau és vicepresidenta d'ICV, responsable de l'àrea de formació del partit i directora dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació al Camp de Tarragona. També és membre de la Federació d'Ensenyament de CCOO i dels Moviments de Renovació Pedagògica. Entre els anys 2004 i 2008 també va ser cap de l'àrea d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article