Esports

La canalla gaudeix de la piscina municipal en una nova edició de la festa aquàtica AquaNadal

Per Redacció

A la piscina municipal s'hi van instal·lar diferents jocs inflables durant la tarda del passat dissabte

Aquest passat dissabte 19 de desembre a la tarda, la piscina del Palau Municipal d'Esports va acollir una nova edició de la festa aquàtica AquaNadal, que un any més va ser organitzada per l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils.

La festa va iniciar-se cap a dos quarts de cinc de la tarda i va allargar-se durant unes tres hores. Durant aquest temps, la canalla que va acostar-se a la piscina va poder gaudir d'ambdues piscines, tant la gran com la petita, i van poder jugar a l'aigua amb els diferents jocs inflables que s'hi van instal·lar. A més, també es va comptar amb un animat fil musical, ja que durant tota la tarda va sonar la música a la piscina.

Nadal al Palau Municipal d'Esports

Per altra banda, cal recordar que al llarg d'aquestes festes nadalenques, els més petis també podran participar en una altra activitat lúdica i esportiva com és el "NadalEsport", organitzada per l'Àrea d'Esports. Aquesta activitat, que està dirigida a nens i nenes d'entre els 3 i els 8 anys i entre els 9 i els 4 anys, tindrà lloc al Palau Municipal d'Esports els dies 23, 28, 29 i 30 de desembre i els dies 4 i 5 de gener entre les 9 i les 13 hores. Durant aquests dies, la canalla podrà participar en diferents jocs, esports i natació.
Per a més informació i per realitzar les inscripcions cal adreçar-se al Palau Municipal d'Esports.

Comenta aquest article