Jornada de derrotes pels equips cambrilencs de hoquei, handbol, bàsquet i FC Cambrils, de futbol

Un jugador del Cambrils i diversos de l'Alcarràs es disputen la pilota en un moment del partit

Territorial Preferent

Cambrils 0 - Alcarràs 1

El Cambrils va caure a casa contra un Alcarràs superior. Els locals no van saber integrar-se al partit i en tot moment el conjunt visitant es va mostrar més efectiu. El primer gol va arribar al minut 13, quan Moll va enganxar la pilota i la va disparar rasa al pal dret. Els cambrilencs ho van intentar a la segona part, però aquella no era la seva tarda. En el minut 50, el jugador local Dani Robles va estar a prop de marcar el primer pel Cambrils, però després de rebre l'esfèric no va saber definir la jugada una vegada va estar davant el porter. Tot plegat, un partit sense massa opcions pel Cambrils, que baixa a la setana posició de la classificació després d'aquesta derrota. El proper partit serà al camp municipal d'Horta.

Primera territorial

Vila-seca 0 - Cambrils Unió 2

La segona part del partit va ser la que la UCF Cambrils va aprofitar per endur-se els tres punts, ja que la primera va estar molt igualada. Va ser en el minut 60 quan Fernando, de l'equip cambrilenc, va obrir el marcador després de fer un llançament de falta. Vint minuts després, Eze era l'encarregat de sentenciar el partit amb el segon gol de la UCF Cambrils. Tot i aquest resultat, amb el que suma tres punts, l'equip cambrilenc se situa en la catorzena posició. El proper partit serà a casa contra l'equip de la Canonja.

Tercera Territorial

Baix Gaià 1 - Vilafortuny 3

El partit disputat a Altafulla contra el Baix Gaià va acabar favorable als cambrilencs. El Vilafortuny s'emportava els tres punts després de guanyar 1 a 3, amb gols de Ruben i Fran. El primer va arribar al minut 20 després d'un contraatac de Ruben. A la segona part, al minut 55, un jugador del Baix Gaià va aconseguir l'empat al marcador. Els minuts anaven passant, fins que en el 80 Fran va xutar un penal que va convertir en gol, fent l'1 a 2. Finalment, tres minuts abans del final, de nou Fran s'aproximava a la porteria i feia el gol que deixava el definitiu 1 a 3. Amb aquest resultat, però, el Vilafortuny manté la setena posició de la classificació. El proper partit serà contra l'Almoster el 10 de gener.

Castellvell - Marina (ajornat)

El Marina no va jugar aquesta quinzena jornada, quedant el partit contra el Castellvell ajornat. La propera jornada, l'equip cambrilenc s'enfrontarà amb el Mont-roig al nou camp de futbol municipal cambrilenc.

Monjos BC 92 - CB Cambrils 87

Partit complicat pels jugadors del sènior cambrilenc, ja que tot i anar sempre per davant en el marcador, finalment van perdre per només cinc punts. Els jugadors del Cambrils van anar per davant en el marcador durant bona part del partit, fins i tot amb 16 punts de diferència, però finalment els locals van aconseguir empatar a 80 i provocar la pròrroga. Els locals van aprofitar, a més, que els jugadors cambrilencs sumaven moltes faltes personals i, per tant, els hi mancaven efectius. Els del Cambrils no van poder mantenir el ritme del partit, motiu pel qual els locals van aconseguir canviar el marcador, posant-se davant i emportant-se així els tres punts per a la classificació. El CB Cambrils se situa a la meitat de la taula amb 18 punts.

Hoquei

CH Cambrils 5 - HC Palau de Plegamans 6

En el darrer partit, abans de l'aturada de la lliga per les festes de Nadal, el Cambrils CH deixa escapar l’oportunitat de posar-se líder en solitari de la classificació de Primera Catalana. Els locals es van avançar en el marcador amb un gol del davanter Miki Castel "Miki" (1-0). El control i la bola eren clarament dels cambrilencs, però un penal a favor del Palau de Plegamans va dur l’empat al marcador (1-1). La superioritat dels locals aviat es va reflectir al marcador. Dos gols de Joan Muñoz i un de Jordi Mirado de penal van deixar a tres minuts del descans, un clar marcador a favor dels locals (4-1). Però una manca de concentració dels cambrilencs en els minuts finals de la primera part va facilitar que els visitants escorcessin la diferència (4-2) abans del descans. A més, una gran aturada del porter local, Lluís Libiano, en un llançament de penal va evitar que la diferència s’escorcés encara més.

Després, el que no van poder aconseguir els visitants al final de la primera part, ho van fer a l’inici de la segona. El Palau de Plegamans va aprofitar el desconcert local i es va posar a un gol dels locals (4-3). La reacció del Cambrils va venir de nou de mans de Miki Castel "Miki", que de falta directa va fer pujar el 5-3 al marcador. Però aquesta reacció va ser un miratge. Els local no van saber sentenciar el partit, i això va donar aire als visitants. A deu minuts del final del partit, el Palau de Plegamans va marcar el 5-4. Els nervis van aflorar en els homes de Salva Franch que no van saber gestionar la pressió visitant, i dos minuts més tard, el Palau de Plegamans va empatar el partit (5-5).

Però com sempre passa, les preses no són bona companyia, i a 4 minuts del final, en l’única ocasió que van tenir els visitants, es van avançar en el marcador (5-6), que els va servir per endur-se els tres punts. El Cambrils va pagar molt cara la discontinuïtat del seu joc. Dissabte el Cambrils va mostrar dues cares ben diferents, una a la primera part, amb bon joc i control, i una altra a la segona, amb desconcert i poca fortuna. Tot i la derrota, el Cambrils es manté en les primeres posicions de la classificació, gràcies a la combinació de resultats que es van produir a la jornada.

Ara la lliga s’atura per les festes de Nadal, i no serà fins passada la festivitat de Reis que es tornarà a reprendre. El proper enfrontament del Cambrils serà el divendres dia 9 de gener a la pista del HC Montbui.

Handbol

HC Gironès 35 - CH Cambrils 24

L’equip Sènior Masculí del Club Handbol Cambrils ha acabat l’any 2009 amb derrota a pista gironina. Tot i fer una bona primera meitat, les lesions i la falta d’efectius van passar factura als cambrilencs en el segon temps. Dins un pavelló absolutament buit i amb un ambient extremadament gèlid, l’equip cambrilenc va sortir molt concentrat a la pista i des del principi va prendre la iniciativa, manant en el marcador des dels primers instants. Els gironins, però, defensaven amb duresa i no deixaven que la diferència anés en augment. Així doncs, durant tot el primer temps, l’avantatge cambrilenc anava oscil·lant entre un i tres gols.

Ja en el tram final del primer temps, quan els cambrilencs tenien tres gols al seu favor, dues accions gairebé consecutives van marcar el signe de l’encontre. Primer, un cop a la cara a un dels jugadors cambrilencs el va deixar sagnant pel nas durant una bona estona, i just un minut després un altre jugador es va fer un esquinç al turmell. Els locals van aprofitar les circumstàncies per retornar la igualtat al marcador i van arribar al descans amb empat a 14 gols.

L’inici del segon temps encara va mostrar un equip cambrilenc lluitador, i fins al minut 10 de la segona part es va mantenir la igualtat, però la falta de recanvis va fer que el cansament anés en augment i els errors en atac i defensa es van fer més nombrosos, cosa que van aprofitar els gironins per obrir forat en el marcador gràcies a la seva gran efectivitat, fins als 11 gols de diferència al final. Un resultat injust amb el mèrits que ambdós equips havien fet durant bona part del partit. Ara només queda recuperar efectius i moral, per afrontar durant el gener i febrer el tram decisiu de la primera fase. Els cambrilencs, que ara mateix són cinquens, intentaran mantenir una de les cinc primeres places que els donarien la permanència de forma automàtica i la possibilitat de jugar la fase d’ascens a primera catalana sense cap pressió.

Tennis Taula

Categoria benjamí, aleví i infantil

Club Tennis Taula Cambrils - Autoplancha Platino 4 - La Selva B 1

L'equip del Club Tennis Taula Cambrils en la categoria benjamí, aleví i infantil va sumar una nova victòria enfront La Selva per 4 a 1. Amb aquesta nova victòria, l'equip cambrilenc segueix en el segon lloc de la classificació.
L'equip de Tercera B, no va jugar aquesta setmana, i reprendrà la competició passades les festes nadalenques.