Societat

Els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran acomiaden l'any amb una Festa de Nadal

Per Berta Ruiz

Un moment de l'actuació del grup de teatre del Casal "Bon Rotllo", el passat divendres a la tarda a la sala d'actes

Els usuaris del Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils van celebrar aquest passat divendres a la tarda a la sala d'actes del Casal Municipal de la Gent Gran la seva Festa de Nadal, amb la què també es va tancar el primer trimestre d'activitats i tallers d'aquest curs 2009-2010.

Per encetar la celebració, es va comptar amb la presència de l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el qual va dirigir unes paraules a tots els assistents i els va encoratjar a seguir amb les seves activitats i tallers durant molt de temps. Posteriorment, va tenir lloc l'actuació del grup de teatre del Casal "Bon Rotllo" que va presentar l'obra "On és el foc?". Tal com va avançar la directora d'aquest grup de teatre –Jordina Ros–, aquesta obra, preparada al llarg del trimestre d'activitat, va ser un breu i divertit viatge pel teatre d'Eugene Ionesco, "el geni del teatre de l'absurd".

Després del teatre del grup del Casal Municipal "Bon Rotllo" va seguir la música amb l'actuacuó del quartet de clarinets de l'Escola Municipal de Música de Cambrils. Un cop va finalitzar aquesta actuació, la festa va continuar amb el concert de Nadal a càrrec de la coral "Les Veus del Casal". Finalment, i per finalitzar la tarda de festa, els assistents van poder tancar la jornada amb un brindis nadalenc a la cafeteria del Casal.

Aspecte del públic assistent a la Festa de Nadal del Casal Municipal

Comenta aquest article