Tema del mes

Les frases dels protagonistes

Per Josep Maria Ferrando

Joan Mas (PSC)

“A totes les eleccions el que ha de ser prioritari és el respecte a la voluntat popular expressada en vots a les urnes”

“Els socialistes pensem i prometem que el diàleg amb les altres forces polítiques és una de les feines més importants que han de fer-se en la gestió de l’Ajuntament”

“Volem aconseguir la participació ciutadana per tal d’implicar els ciutadans i ciutadanes en el govern de la ciutat. És absolutament imprescindible apropar l’administració a les persones”
Joan Serra (CiU)

“Els comicis municipals ens presenten una nova realitat al nostre consistori. Una realitat que assumim i respectem. Un realitat que ha posat CiU com a segona força més votada”

“Creiem que la principal actuació a emprendre més important per al progrés de Cambrils és la revisió del Pla General d’Urbanisme”

“Nosaltres estarem a disposició del govern per col·laborar en tot allò que convingui pel municipi, però també per denunciar i fiscalitzar tot allò que no arribi a bon fi”
Anton Callau (PP)

“El primer que volem dir els populars de Cambrils és donar l’enhorabona a vostè i a tot el seu equip de govern”

“Els populars de Cambrils volem deixar clar que la nostra oposició serà sempre una oposició noble, oberta i sempre amb diàleg”

“Volem expressar les gràcies a totes les persones que ens han donat suport amb el seu vot en aquestes passades eleccions”
Xavier Martí (PLIC)

“Senyor alcalde, pressions dels seus nous socis de govern han barrat el pas perquè nosaltres entrem al govern”

“A partir d’avui un dels nostres objectius des de l’oposició és ser un nexe entre l’Ajuntament i els cambrilencs”

“Ens comprometem a fer una oposició constructiva, buscant el consens a través del diàleg per tal de contribuir a la confiança i la credibilitat dels nostres ciutadans”
Jordi Savall (ERC)

“Des d’ERC treballarem per fer de Cambrils una ciutat del segle xxi. La felicitat de tots vosaltres és el nostre primer objectiu”

“Govern i oposició hem de tenir clar que aquests quatre anys que tenim per davant són una oportunitat única per situar Cambrils en el lloc que es mereix”

“Som, per nombre d’habitants, i encara més per nombre de residents reals, la quarta ciutat de Tarragona, però a la pràctica no se’ns considera com a tal”
Salvador Matas (ICV)

“La veu dels ciutadans ha estat clara i contundent: els tres grups d’esquerres hem incrementat la nostra representació en regidors i en vots”

“S’ha acabat d’enfonsar CiU, ha estat un toc d’atenció a una determinada actuació política”

“Fem, als grup de l’oposició, una oferta de col·laboració i diàleg. Els oferim consensuar les grans decisions i també les petites”

Comenta aquest article