Informació general

Un incendi de cinc vehicles estacionats a l'Eixample Platja causa l'alarma entre els veïns

Per Raquel Samaniego

Aspecte dels vehicles, que estaven aparcats al carrer d'Andalusia, i que van quedar completament calcinats

Cinc vehicles es van incendiar el passat dissabte de matinada al carrer d'Andalusia quan aquests es trobaven estacionats en bateria al costat de la via del tren, a l'alçada del passeig de Lluís Companys. El foc es va propagar d'un primer vehicle a la resta, quedant tres d'ells completament calcinats i els altres dos, cremats parcialment. Els bombers van rebre l'avís pocs minuts després de les 6 de la matinada, i hi van destinar una dotació, que va estar treballant durant una hora per sufocar el foc que s'havia propagat en els vehicles, que eren dues furgonetes i tres turismes.

Tot apunta que l'incendi va ser provocat, ja que segons afirmen els veïns, durant aquella matinada havien escoltat aldarulls constants de gent al carrer i diversos sorolls que semblaven petites explosions.
A la zona es va desplaçar ràpidament la Policia Local de Cambrils i la Unitat Judicial dels Mossos d'Esquadra. Aquests cossos policials treballen amb la hipòtesi que va ser un intent de robatori i que, per motius que encara es desconeixen, els vehicles van acabar incendiant-se. A més,un parell de cotxes dels carrers del voltant també van resultar danyats, presumptament amb la mateixa intenció que els incendiats: el robatori. Els vehicles calcinats van ser retirats del carrer entre les 15 i 16 hores de la tarda.

Comenta aquest article