Ingredients 500 gr. de farina 125 gr. de sucre 20 gr. de llevat 5 gr. de sal 110 gr. dous 125 gr. daigua 20 gr. oli girasol 20 gr. Llard de porc 5 gr. d anís en pols Aroma de llimona Preparació Posem els ingredients en un bol i els barregem fins arribar a fer una massa. És important que aquesta sigui molt flexible. Un cop tenim la massa feta, la tallem i estirem cada tall com si fos un xurro per després caragolar-lo per fer la forma de lensaïmada. Quan les tinguem totes fetes, les posarem en una safata i la introduirem al forn. Les courem a 50 graus durant dues hores. Passat aquest temps, apujarem el forn a 200 graus i les hi deixarem 20 minuts més. Un cop cuites les ensaïmades, fora del forn, les empolvorarem amb sucre glacé i les deixarem refredar.
Atenció: com la majoria de webs, utilitzem cookies (galetes), tant pròpies com de tercers, per a recopilar informació estadística de la vostra navegació i oferir-vos un
servei personalitzat. Si continueu navegant, considerem que n'accepteu l'ús. Més informació