Informació general

Satisfacció per les vendes assolides en els Mercats de Nadal de la vila i el port

Per Raquel Samaniego

Imatge del Mercat de Nadal de la vila, a la plaça d'Espanya, el dia de la seva inauguració

Els Mercats de Nadal de la plaça d'Espanya i del passeig Marítim han estat dues de les activitats protagonistes d'aquesta festivitat de la Immaculada. El primer, ubicat a la vila i organitzat per l'associació comercial Vilacentre, va estar format per un total de 15 comerciants. Segons ha explicat el vicepresident de l'entitat —Sergi Llorente—, "enguany estan molt satisfets amb les vendes, ja que tot i la crisi econòmica, no ha anat tant malament. A més, ens ha fet molt bon temps i això ha fet que molta gent vingués al mercat".

Els Mercats de Nadal es caracteritzen per la venda de diferents productes dels comerciants de la zona, però també d'objectes i guarniments nadalencs. Llorente especificava, a més, que aquests mercats "són molt positius per a que la gent pugui conèixer tota la varietat de comerços que hi ha a la nostra zona, tant els que ja hi són fa temps com els que són més nous". Vilacentre, a banda d'organitzar els diferents estands del mercat, també va programar un seguit d'activitats lúdiques dirigides al públic i, en especial, a la canalla, com pot ser la visita del parenoel, un teatre o un taller de contes i pintura a càrrec de Montse Parra i Nuri Mariné.

Bons resultats també al port

El passeig Marítim també es va omplir de gent que va visitar el Mercat de Nadal organitzat per la Unió de Botiguers (UB). Tal com explica la dinamitzadora comercial —Sílvia Coll—, enguany també han posat la seva parada un total de 15 botiguers de l'entitat. "Ha anat bé. Els dies més forts van ser diumenge i dilluns, i a més, el clima ens va acompanyar molt", comenta. Per als més petits, la UB va instal·lar una atracció, que va ser un punts més forts de tot el mercat.

Els objectes i guarniments nadalencs van ser els productes més característics dels Mercats, com s'observa a la imatge del Mercat del passeig Marítim

Comenta aquest article