Esports

La judoka cambrilenca Laura Estrada és convocada per la selecció espanyola cadet

Per Miquel A. Díaz



La judoka cambrilenca Laura Estrada amb el trofeu aconseguit
La judoka cambrilenca Laura Estrada Salter del CE Judo Cambrils ha estat convocada per formar part de l'equip de la selecció espanyola cadet de judo per participar en un campus-concentració que s'ha realitzat al llarg d'aquest darrer pont festiu a la ciutat de Murcia i per participar en el Torneig Internacional de Totana a la categoria de -63 kg. com a representant de la selecció espanyola d'aquesta categoria.

Aquesta concentració s'ha dut a terme entre els dies 4 i 8 de desembre al Centre de Tecnificació esportiva de Múrcia amb l'equip femení i masculí i amb els tècnics nacionals. La cambrilenca Laura Estrada ha estat convocada gràcies a haver puntuat amb la medalla de bronze en el rànquing nacional cadet que es va disputar el passat mes de febrer.

Medalla de plata al Torneig Internacional de Totana

L'equip espanyol cadet també ha aprofitat aquesta concentració amb els judokes convocats per participar en el Torneig Internacional de Totana a la localitat que porta el mateix nom. Aquesta competició es va disputar el dissabte 5 de desembre al pavelló municipal d'esports "Manolo Ibáñez", en la qual hi van participar 350 judokes d'aquesta categoria d'arreu de les diferents comunitats autònomes. Aquest prestigiós torneig també formava part del circuit de campionats que donen la classificació per participar en el Campionat d'Europa cadet de 2010.

Finalment, la cambrilenca Laura Estrada va fer un campionat magnífic arribant a la final després de guanyar quatre combats i perdent únicament el combat de la final, aconseguint finalment l'argent en el pes de -63 kg.

Comenta aquest article