Nova victòria pel FC Cambrils que es manté a la zona alta de la classificació i pel Vilafortuny, que escala posicions

Moment del partit disputat entre l'UCF Cambrils - Oleastrum i l'Aldeana, ahir diumenge

Territorial Preferent

Camp Clar 1 - FC Cambrils 3

Nova victòria pel Cambrils al camp del Camp Clar per 1 a 3. Els locals es van avançar en el marcador, tot i que només deu minuts després el Cambrils aconseguia empat l'encontre a un gol. Abans de finalitzar la primera part, a cinc minuts pel descans, l'equip cambrilenc tornava a marcar i aconseguia capgirar el marcador, 1 a 2. Els cambrilencs van seguir dominant el partit amb comoditat i al minut 70 aconseguien marcar novament, posant el definitiu 1 a 3 en el marcador. Els tres gols cambrilencs van ser obra de Pena, Dani Robles i Feliu. Amb aquesta nova victòria, el FC Cambrils es manté al capdamunt de la classificació, en cinquè lloc empatat a punts amb el sisè classificat, l'Alcarràs.
La propera jornada, el FC Cambrils rebrà la visita del Sitges, que està situat a la part mitjana de la classificació. I la següent setmana, els cambrilencs tornaran a jugar a casa, en aquesta ocasió enfront l'Alcarràs, un rival directe a la classificació.

Primera Territorial

UCF Cambrils-Oleastrum 3 - Aldeana 3

Empat per a la UCF Cambrils en el seu enfrontament d'ahir diumenge enfront l'Aldeana. Els visitants es van avançar en el marcador en el minut 20, davant d'un equip cambrilenc que va iniciar el partit molt nerviós i amb manca de concentració. Tot i això, després del primer gol visitant, els cambrilencs van reaccionar i deu minuts després Samu feia l'empat a un, resultat amb el qual es va arribar al descans. En la represa, la UCF va seguir amb la mateixa intensitat i pocs minuts després aconseguia capgirar el marcador amb un gol de Rovira. L'equip rival no va rendir-se i poc després va marcar el seu segon gol que tornava a posar l'empat en el marcador. No obstant, la UCF va seguir insistint i a un quart d'hora del final, Manu feia el 3 a 2 que semblava definitiu. A dos minuts pel final del partit, la UCF va veure com se li escapava la victòria, amb un gol visitant posava l'empat a 3 final.
Amb el punt aconseguit ahir, la UCF encara no aconsegueix sortir de la cua de la classificació, ja que actualment ocupa el penúltim lloc del seu grup. La propera setmana, la UCF Cambrils-Oleastrum es desplaçarà al camp del Gandesa.

Tercera Territorial

La Pastoreta 1 - Marina 1

Partit molt disputat que es va jugar aquest passat dissabte a la tarda al camp de La Pastoreta, primer classificat, i el Marina, tercer classificat. El partit va ser molt travat, amb moltes interrupcions per part de l'àrbitre. En el primer minut, La Pastoreta es va poder avançar en el marcador en culminar un ràpid contraatac, però el porter cambrilenc ho va impedir. Aleshores, el Marina va avançar-se en el marcador en el minut 20, mitjançant Adrià, que va aprofitar un rebot en un corner per marcar el primer gol. Durant la primera part, el Marina va tenir un parell més d'oportunitats per marcar, però no ho va aconseguir. Així doncs a la primera part es va acabar amb avantatge per part del Marina. En la segona, La Pastoreta va avançar línies, i en un ràpid contraatac, en el minut 65, va aconseguir l'empat. Cal dir que a la segona part, el partit va estar encara més travat i les interrupcions eren constants. L'equip cambrilenc va acabar amb nou jugadors, i per part de La Pastoreta, amb deu. Així el resultat final va ser d'empat a 1.
Tot i l'empat, l'equip cambrilenc segueix a la part alta de la classificació. La setmana vinent, el Marina jugarà a casa contra el Porrera dissabte a les 16 hores de la tarda.

Les Borges del Camp 2 - Vilafortuny 3

El Vilafortuny va aconseguir la victòria en la seva visita al camp de Les Borges del Camp. Els locals es van avançar en el marcador, just a l'inici del partit, en el minut 5. Tot i això, el Vilafortuny no es va rendir i a deu minuts pel final de la primera part, Fran feia l'empat a un. En la segona part, l'equip cambrilenc va ser molt superior al rival i va aconseguir marcar per partida doble amb gols de Rubén i Reca. Gairebé al final del partit, l'equip local marcava novament i posava el definitiu 2 a 3. Cal destacar que dos jugadors de Les Borges del Camp van ser expulsat, mentre que pel Vilafortuny també va ser expulsat César. Amb aquesta nova victòria, el Vilafortuny escala posicions i se situa a tan sols cinc punts del líder, que és La Pastoreta. La propera jornada el Vilafortuny s'enfrontarà a casa contra el Principio FC.