Cultura

Els lectors més joves de la Biblioteca Municipal participen en les investigacions del comissari Llampec

Per Berta Ruiz

Un moment de la sessió, el passat divendres a la tarda a la sala d'actes de la Biblioteca

La Biblioteca Municipal va ser l'escenari el passat divendres a la tarda d'una nova sessió adreçada als lectors més joves. En aquesta ocasió, va tenir lloc la teatralització d'un cas del comissari Llampec, a càrrec d'alumnes de l'Institut del Teatre i patrocinada per Edicions del Pirata. Els participants en aquesta trobada van poder participar activament en la sessió, que tenia com a objectiu principal buscar un ajudant pel comissari Llampecs.

A través de diferents incògnites d'un parell de casos sense resoldre, els joves lectors van poder aportar les seves idees i estratègies per localitzar les pistes i ajudar el comissari Llampec en les seves investigacions. Durant l'actuació, els nens i nenes que hi van participar van ser obsequiats amb diferents llibres de la col·lecció del Comissari Llampec, escrita per l'autor Ursel Scheffler. La Biblioteca Municipal de Cambrils compta amb diferents títols d'aquesta col·lecció com "La màscara taronja", "La maleta groga", "El lloro verd", "L'elefant de jade", "El cas corall", "El cas cobra" o "El drac daurat". 

Concurs literari sobre el comissari Llampec

A banda, tots els joves lectors aficionats als casos d'investigació del comissari Llampec també poden participar en un concurs literari patrocinat per Edicions del Pirata. El relat guanyador rebrà tres entrades per a Port Aventura, mentre que també es lliuraran d'altres premis com entrades al Zoo de Barcelona, al Tibidabo, al Teatre Regina o d'altres obsequis. Els que estiguin interessats en participar-hi poden demanar més informació a la Biblioteca Municipal de Cambrils o bé entrar a l'apartat del concurs literari de la pàgina web d'Edicions del Pirata.

Comenta aquest article