Societat

Quatre cambrilencs celebren el seu setantè aniversari amb una jornada de celebració

Per Berta Ruiz

Els quatre homenatjats juntament amb els regidors Maricel Llaveria, Salvador Matas, Anna Peláez i l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges

Quatre cambrilencs van celebrar ahir diumenge 6 de desembre els seu setantè aniversari. La jornada va encetar-se amb la tradicional missa a l'ermita de la Mare de Déu del Camí i va seguir amb una recepció al consistori cambrilenc. A la Casa de la Vila, els homenatjats i els seus acompanyants van ser rebuts per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, la regidora de Polítiques Socials i Salut –Maricel Llaveria–, el regidor d'Educació i Polítiques Actives d'Ocupació –Salvador Matas– i la regidora d'Hisenda, Anna Peláez.

Abans d'entrar a la sala de plens, la comitiva present a l'acte es va fer la tradicional foto de família a les escales del consistori, i tot seguit van ser rebuts per Robert Benaiges. Aquest els va adreçar unes paraules de felicitació i va recordar els grans canvis que ha patit Cambrils al llarg d'aquests darrers 70 anys, uns canvis que han afectat l'urbanisme del municipi, però també han fet canviar les relacions socials entre els cambrilencs. "Hem anat a millor, gràcies a l'esforç i el treball de la gent de Cambrils. Som un poble de referència i tots hem treballat per fer-ho possible", va afegir l'alcalde de Cambrils. Per tancar el seu parlament, va desitjar molta salut i molta felicitat a tots els presents per seguir celebrant molts més anys plegats. Finalment, els va obsequiar amb un llibre de Cambrils, el "Cambrils Festiu".

Els cambrilencs que ahir van celebrar el seu setantè aniversari van ser Amàlia Burrut, Salvadora Burrut, Irena Colom i Josep M. Llauradó. A més dels homenatjats, una àmplia comitiva de familiars i amics també van participar en la festa de celebració d'ahir.

Foto de família amb els homenatjats i els seus acompanyants

Comenta aquest article