Esports

Victòries de la UCF Cambrils, el Vilafortuny, el Marina, el Club Basquetbol Cambrils i del Club d'Handbol Cambrils, aquest cap de setmana

Per Redacció

Un moment del partit entre el FC Cambrils i el Vista Alegre, ahir a la tarda als camps municipals de futbol

Futbol

Territorial Preferent

FC Cambrils 1 - Vista Alegre 1

El Cambrils va tenir opcions de sobres d'endur-se els tres punts en el partit disputat ahir a la tarda contra el líder de la categoria, el Vista Alegre. Els locals van marcar al minut 38 al transformar Dani Robles un penal. El Vista Alegre, per la seva part, va sortir a la segona part amb més força i va aconseguir empatar el partit al minut 60 i que va errar en la transformació d'un penal contra el Cambrils. Els darrers minuts del partit van ser intensos i el jugador local Pau va disposar d'una clara ocasió de gol que no es va materialitzar en el gol del triomf.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Camp Clar.

Primera Territorial

L'Hospitalet 1 - UCF Cambrils-Oleastrum 3

Tercera victòria de la temporada de la UCF Cambrils-Oleastrum que el permet sortir de la darrera posició de la taula classificatòria. L'equip cambrilenc va dominar durant la primera part de joc i es va avançar al marcador amb gols de Mata, al minut 15, i de José, al minut 23 de joc. L'Hospitalet, per la seva part, va marcar el seu gol al minut 40 de partit. A la segona part, la UCF Cambrils-Oleastrum va sentenciar el partit amb un gol de Turko, al minut 70 de partit.
La setmana vinent la UCF Cambrils-Oleastrum rep l'Aldeana en un partit que hauria de confirmar la recuperació de l'equip cambrilenc.

Tercera Territorial

La Selva del Camp 1 - Marina 4

El Marina afrontava un complicat desplaçament, enfront un equip que està als primers llocs de la classificació, i ho feia amb diferents baixes per les lesions d'alguns dels seus jugadors.
L'equip cambrilencs es va avançar en el marcador amb un gol de Víctor en el minut 15. Tot i això, quinze minuts després els locals van empatar gràcies a un penal. La primera part va acabar amb empat a un gol. En la segona part, l'equip cambrilenc va tornar a mostrar un joc ràpid i de toc, com la setmana passada, cosa que va fer que s'avancés novament en el marcador, 1 a 2, amb un gol obra de Diop. Tot seguit en el minut 70, el jugador del Marina Adrià, aconseguia el 1 a 3, en rematar un córner. Finalment, en el minut 80, Hugo transformava en gol una falta directe. Així doncs, la segona part va estar dominada completament per l'equip cambrilenc.
El proper partit del Marina serà al camp de La Pastoreta de Reus, el proper dissabte a les 5 de la tarda. Aquest serà un partit molt disputat, ja que La Pastoreta és el líder de la classificació. A més, cal recordar que l'any passat, l'equip reusenc va quedar tercer, només a un punt del Marina, cosa que va fer que el Marina disputés la fase d'ascens, i La Pastoreta no.

Vilafortuny 3 - Mont-roig 0

El Vilafortuny va guanyar a casa al conjunt de Mont-roig, el cuer de la categoria,per tres gols a zero. Els jugadors que van marcar van ser Reca, que en va fer dos, i Aleix.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp del les Borges del Camp, el segon classificat.

Bàsquet

AE MVP Cervelló 54 - CB Cambrils 74

En la seva visita a la pista del Cervelló, els cambrilencs van aconseguir una merescuda i treballada victòria per vint punts de diferència. El partit es va haver de disputar en una altra pista –la de la Palma–, ja que al pavelló del Cervelló hi havia goteres.
Durant el partit, els cambrilencs es van mostrar molt concentrats, amb una bona defensa i força encert en el tir. En les dues primeres parts, els cambrilencs van anar dominant en el marcador, però amb unes distàncies mínimes. En el tercer període va seguir l'intercanvi de cistelles i la màxima igualtat en el marcador, tot i que el CB Cambrils va anotar tres triples consecutius que els van fer incrementar la seva diferència. En el darrer quart, el domini cambrilenc va ser molt clar amb uns parcials de més de 12 punts que els va conduir a la victòria per 20 punts.
Cal destacar l'encertada actuació de Rubén Martínez, que va ser el màxim anotador de l'equip. Per contra, els cambrilencs van haver de lamentar la lesió de Marc Ribó, de la qual s'acabava de recuperar. 

Hoquei

Construccions Farrerons Juneda CH 3 - Cambrils CH 3

Tot i el bon resultat del seu desplaçament a la pista del Juneda CH, líder de la categoria, el Cambrils C.H. cau a la cinquena posició de la
classificació ja que els seus immediats perseguidors no van fallar en els seus respectius partits. El Cambrils se’n va encarregar d’obrir el marcador amb un gol de Miki Castel després d’una assistència de Jordi Mirado (0-1). El gol local no es va fer esperar, i l’empat va pujar al marcador(1-1). Però dos minuts més tard, el cambrilenc Joan Muñoz desfeia l’empat, i avançava al Cambrils C.H. en el marcador per segona vegada en el partit(1-2). Tot i el resultat advers, el Juneda no va perdre la concentració, i l’empat va arribar a pocs minuts del descans, al transformar una falta directa (2-2). La segona part va començar igual que la primera amb domini visitant. Fruït d’aquesta situació va arribar el tercer gol visitant de mans del davanter cambrilenc Miki Castel, el seu segon gol de la nit (2-3). Els minuts passaven, i el Juneda no trobava porteria, tot i gaudir d’un penal que va aturar el porter cambrilenc Lluís Libiano en una gran intervenció. Els locals es temien el pitjor, però la manca de sort a la jugada del penal, la van tenir en un tir afortunat, que es va colar a la porteria del Cambrils després de picar en dos jugadors contraris, fent inútil l’estirada del porter, qui no va poder evitar que pugés l’empat
al marcador (3-3). Els darreres minuts van ser d’infart. Els dos equips van gaudir de jugades claríssimes de gol per avançar-se en el marcador, i endur-se el partit. El Juneda a 1’30” va fallar una falta directa, i el mateix va fer el cambrilenc Miki Castel a 20” segons del final del partit, i quan sobre la botzina final no va encertar a entrar la bola sol davant el porter local. Al final un empat que podia haver estat una victòria merescuda.
Cal destacar el bon partit que es va poder veure dissabte a la pista del
Juneda, i en part per la bona feina que va fer el col•legiat del partit,
el terrassenc sr. Pradas. El proper enfrontament del Cambrils C.H. s’avança a la jornada del cap de setmana amb motiu dels actes de la Festa Major, i serà dijous dia 3 de desembre a les 22:00 hores al Palau Municipal d’Esports on es veuran les cares amb un altre dels equips forts de la categoria, el Pretomiralles Igualada I.H.C. Després d’aquesta jornada els cambrilencs s’hauran enfrontat en els últims
partits amb tres dels quatre primers classificats de la categoria, un escull que de moment s’ha resolt amb dos empats, i que si volen seguir entre els primers de la categoria, no poden deixar escapar més punts.

Handbol

Jugada corresponent al partit disputat el passat dissabte a la tarda entre el Cambrils i el Molins de Rei

CH Cambrils 31 - H Molins de Rei 30
 
Importantíssima victòria la que va aconseguir dissabte l'equip cambrilenc, imposant-se per la mínima a un dels seus rivals directes per assolir la permanència a la categoria.
El partit va començar amb molta igualtat, però van ser els visitants, molt intensos en defensa , els que van prendre la iniciativa en el marcador, arribant a aconseguir tres gols de diferència (6-9). A partir d'aquí, els locals van introduir canvis en la defensa i van augmentar la seva eficàcia golejadora. Van avançar-se per tres gols (16-13), que a la mitja part van quedar en només dos(18-16).
La segona meitat va començar amb total igualtat. Fins al minut vint, l'actuació dels porters en les dues àrees va fer que els gols caiguessin en compta gotes i la diferència va oscil·lar sempre entre un i tres gols a favor dels cambrilencs. A falta de vuit minuts, els locals van aconseguir la seva màxima renda de quatre gols (28-24), però els visitants no es van rendir i amb atacs molt ràpids van aconseguir reduir diferències, però no es van apropar a un gol, fins que restaven uns quinze segons. Els locals van mantenir la calma i van poder conservar la possessió de la pilota fins al final. 
Ara el cambrilencs sumen set punts i estan en el sisè lloc de la classificació, empatats a punts amb el cinquè, que és l’últim equip que entra a la fase d’ascens. El proper partit serà el dissabte 12 de desembre a Cambrils contra el Canovelles, un altre rival directe en la lluita per la cinquena posició.

Futbol sala

Vinyols FS  3 - CFS. Mediterrani G. Sirvent 1
 
El Mediterrani va sortir molt descontent amb l'arbitratge que va sofrir a Vinyols. Per una banda, un penal clar que no es va xiular i un jugador del Vinyols que havia de ser expulsat i no ho va estar mentre que sí que es va expulsar un jugador del Mediterrani. El partit es va decidir en un cúmul de faltes que van servir per fer els dos darrers gols del Vinyols, amb doble penal ja que el mediterrani tenia cinc faltes acumulades. En aquest partit també s'hi va sumar la mala sort ja que el primer gol del Vinyols el va marcar Carlos en pròpia porteria. D'altra banda, també s'ha de dir que amb un Vinyols molt tancat al seu camp, l'equip cambrilenc no va saber trobar la forma de crear ocasions de gol i amb un sol gol marcat és molt difícil guanyar un partit de futbol sala. El gol del Mediterrani el va marcar Kimi, que més tard seria expulsat.
El proper partit del Mediterrani es jugarà el dissabte 12 de desembre al Palau Municipal d'Esports, contra el Tortosa FS.

Tennis Taula

Categoria benjamí, aleví i infantil

Club Tennis Taula Cambrils - Autoplancha Platino 5 - Almoster 0

Amb aquesta nova victòria, l'equip cambrilenc de la categoria benjamí, aleví i infantil del Club Tennis Taula Cambrils - Autoplancha Platino es col·loca en la segona posició del seu grup.

Per altra banda, l'equip Cambrils B del Club Tennis Taula Cambrils- Autoplancha Platino que competeix a Tercera, també ocupa la segona posició del seu grup.

Comenta aquest article