Informació general

Sis parelles cambrilenques celebren les seves Noces d'Or

Per Berta Ruiz

Foto de família amb les sis parelles homenatjades, al hall de l'Ajuntament, aquest passat dissabte

Sis parelles cambrilenques van ser homenatjades aquest passat dissabte 28 de novembre en motiu dels seus 50 anys de casats. La jornada va iniciar-se a dos quarts de dotze del matí amb una missa a l'Ermita de la Mare de Déu del Camí, i va seguir amb una recepció a la sala de plens de l'Ajuntament, on van se rebuts per l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– i la regidora de Polítiques Socials i Salut, Maricel Llaveria.

A l'inici de l'acte, Robert Benaiges va adreçar unes paraules de felicitació als homenatjats i va recordar els grans canvis que ha patit Cambrils al llarg d'aquests darrers 50 anys, uns canvis que s'han fet notar en l'àmbit urbanístic però també en l'àmbit social i en les relacions entre els veïns de Cambrils. Tot seguit, es van anar entregant els obsequis a les parelles homenatjades i Robert Benaiges va fer lectura d'un poema en motiu de les Noces d'Or d'aquests cambrilencs. Finalment, l'acte es va tancar amb una petita actuació a càrrec de tres alumnes de l'Escola Municipal de Música de Cambrils, que van interpretar un petit repertori musical als presents. Després, foto de família al hall de l'Ajuntament, un petit refrigeri pels assistents i fi de festa amb un dinar al restaurant Miramar.

Enguany, els matrimonis assistents a l'acte de celebració de les Noces d'Or van ser Juan Ortuño Abellán i Alicia Tórtola Tortosa; Jordi Piñas Ferrando i Lluïsa Fortuny Labrus; Josep Joan Rojals i Trinidad Tutusaus Sirisi; José Muñoz Segura i Carmen Murcia Vidal; Joan Recasens Colom i Montserrat Massagué Espolet i Juan Rafael Gómez Resel i Natividad Julián Pérez.

Comenta aquest article