Cultura

S'inaugura a l'Espai el Pati l'exposició Mediterrània de la pintora Marissa Calbet

Per Elena Martí

La pintora Marissa Calbet al costat de les seves obres exposades a l'Espai El Pati del Centre Cultural

Ahir dijous es va inaugurar l’exposició 'Mediterrània' de Marissa Calbet a l’Espai el Pati del Centre Cultural i Ocupacional. Marissa Calbet Nebot va néixer a Reus i fa deu anys que viu a Cambrils. Va estudiar dret i fa quatre anys que treballa la pintura. Cal destacar que aquesta artista enguany ha realitzat quatre exposicions individuals: a més d’aquesta inaugurada ahir, ha exposat a Salou, a València i recentment al Museu d’Art i Història de Reus sota el títol 'Contrastos'.

En aquesta ocasió, Marissa Calbet Nebot exposa 27 obres sota el títol 'Mediterrània' a l’Espai el Pati fins el 19 de desembre. Normalment, utilitza pintura a l’oli o tècnica mixta sobre tela i treballa les textures amb espàtula o pinzellades enèrgiques. La temàtica d’aquestes obres són paisatges del Mediterrani, tant marines com paisatges rurals. A través de les seves obres, Calbet vol transmetre al visitant les aromes i olors que ella es pot imaginar quan pinta les obres, sobretot en els bodegons i les flors. Segons va explicar Calbet, l’exposició seria “un viatge per la Mediterrània a través del meu punt de vista, amb colors i olors”. Podem gaudir d’algunes visions nocturnes del Port de Cambrils, amb tons foscos que contrasten amb la il·luminació del Port. Podem dir que li agrada representar paisatges nocturns, sobretot de ciutat.

Marissa Calbet té el taller a Vilafortuny i ja està preparant altres projectes. També s’ha presentat al Premi de Pintura Vila de Cambrils, del que aquest proper diumenge es lliuraran els premis.

Comenta aquest article