Esports

Quatre regatistes del Club Nàutic Cambrils reben el reconeixement de la Federació Catalana de Vela

Per Redacció



El regatista Eric Plançon, el segon per la dreta, va ser un dels guardonats
En el marc del Saló Nàutic de Barcelona, la Federació Catalana de Vela va celebrar el passat 14 de novembre l'acte de lliurament de premis i reconeixements als millors regatistes catalans, entre els quals van ser guardonats quatre regatistes del Club Nàutic Cambrils: Bernat Galí (Laser Radial), Eric Plançon (Laser 4.7), Mon Cañellas (Optimist) i Pep Nogués (Optimist).

També es van lliurar diferents reconeixements als participants en la darrera Copa d'Espanya d'Autonomies i als esportistes catalans de l'Alt Rendiment Català (ARC), entre els quals també van ser guardonats els regatistes cambrilencs Bernat Galí, Eric Plançon i Mon Cañellas.

Darreres competicions dels regatistes cambrilencs

El cap de setmana del 21 i 22 de novembre, es va celebrar la regata de nivell 2 d'Optimist al Club Nàutic de El Masnou dins del circuit català d'Optimist 2009-2010. El Club Nàutic Cambrils va aconseguir bons resultats en el grup 1 i en el grup 2. En la classificació general del grup 1, Mon Cañellas va ser tercer amb 31 punts, Marc Oliva va ser 19è amb 95 punts, Pep Nogués va ser 24è amb 122 punts i Leandre García va ser 40è amb 151 punts. En el grup 2, Tere Morató va ser 9a amb 63 punts, Marcelo Cairo va ser 13è amb 85 punts, Aleix Nogués va ser 15è amb 88 punts i Mar Vergens va ser 85a amb 401 punts.

Comenta aquest article