Esports

Victòries del CB Cambrils, el Marina i el Vilafortuny en la jornada esportiva d'ahir

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

El Catllar 2 - FC Cambrils 1

Segona derrota consecutiva del FC Cambrils que l'allunya de la posició de privilegi que ocupava fa dues setmanes. El Catllar va controlar els primers compassos del partit i, al minut 20, ja tenia un 2 a 0 en el marcador favorable als seus interessos. La primera part va acabar amb aquest resultat. A la represa del partit, el Cambrils va sortir amb força i Albert va marcar el gol al minut 51. A partir d'aquest moment, el domini va ser pels cambrilencs que van pressionar amb decisió la porteria rival sense aconseguir, però, moure més el marcador. Bona part d'aquest mèrit, a més, el va tenir el porter del Catllar que va tenir unes aturades decisives.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà a casa contra el líder de la categoria, el Vista Alegre.

Primera Territorial

Un moment del partit disputat ahir diumenge entre la UCF Cambrils - Oleastrum contra l'Ascó

UCF Cambrils-Oleastrum 2 - Ascó 3


L'Ascó va marcar ràpidament el ritme del partit i no va donar opció a la UCF Cambrils- Oleastrum que al minut 18 ja perdia per un 0 a 2 amb jugades més que dubtoses que l'àrbitre va donar per bones, en la jugada del primer gol i en el penal assenyalat contra els locals i que va suposar el segon gol. El 0 a 3 va arribar al minut 51 deixant gairebé sentenciat el partit. Amb aquest resultat, la UCF Cambrils-Oleastrum va donar entrada a diferents jugadors juvenils que van donar un altre aire a l'equip. Un d'aquests jugadors, José, va marcar dos gols, als minuts 73 i 83, deixant el resultat final en un ajustat 2 a 3 per l'Ascó.
La setmana vinent la UCF Cambrils-Oleastrum visita el camp de l'Hospitalet.

Tercera Territorial

Castellvell 2 - Vilafortuny 3

Segona victòria del Vilafortuny aquesta temporada. Els cambrilencs van avançar-se amb un 0 a 3 al marcador, amb dos gols obra de César i un altre que va ser marcat en pròpia porteria pel Castellvell. En la segona part, el jugador del Vilafortuny –David Espejo– va ser expulsat, fet que va propiciar un intent de reacció per part dels locals. El Castellvell va escurçar distàncies amb dos gols en la segona part, però finalment no va ser a temps d'aconseguir cap punt i la victòria va caure del costat cambrilenc.
La propera setmana el Vilafortuny juga a casa davant el Mont-roig, el diumenge a les 12 hores.

Marina 3 - Montbrió 0

Al Marina se li presentava un partit complicat, ja que el Montbrió ha començat bé la temporada i a part, l'equip cambrilenc tenia diverses baixes per lesions. Tot i això, el partit va estar dominat completament per part de l'equip local, com reflecteix el marcador final. El Marina va desplegar un molt bon joc, un joc que feia recordar el futbol que jugava l'any passat i que el va fer jugar la promoció d'ascens de divisió. Ja en el primer minut, Hugo va enviar una pilota al pal, que va sortir després a fora. Va ser el primer avís del que seria el primer gol local, obra de David, que en el minut 10, feia el primer gol d'un xut de fora de l'àrea i col.locat. Tot i l'avantatge en el marcador, el Marina va seguir buscant la porteria visitant i David aconseguia el segon gol, en el minut 30. Cal dir que en la primera part, el Montbrió no va tenir clares ocasions de gol. En la segona part, el Marina va afluixar el ritme de joc, deixant al Montbrió que portés les ocasions. Però va ser l'equip cambrilenc, que feia el tercer gol, obra altre cop de David, que aconseguia el seu "hat trick", en rematar una bona centrada de Rafa. En aquest gol, els jugadors visitants demanaven que la pilota havia sortit fora, les protestes de les quals va fer que l'àrbitre, expulsés el porter visitant. Finalment, el Montbrió va tenir dues ocasions clares per escurçar el resultat, però no ho va aconseguir. Així doncs, clara victòria del Marina, que el fa pujar unes quantes posicions a la taula de classificació.
El Marina juga aquesta propera setmana el dissabte, a les 16.15 contra La Selva del Camp, que ocupa la segona posició.

Bàsquet

Òscar, amb la pilota, es prepara per encistellar davant l'oposició dels jugadors del La Selva en el partit disputat ahir al matí al Palau Municipal d'Esports

CB Cambrils 50 - CB la Selva B 48


Victòria èpica del CB Cambrils davant del La Selva que aquest cop va comptar amb un pavelló ple de públic que s'havia quedat després de la presentació dels equips del club. El Cambrils es presentava amb quatre baixes i per acabar-ho d'adobar, en el decurs del partit es va lesionar Emi, amb un esquinç al turmell. El partit va ser força igualat i es va caracteritzar per les moltes pèrdues de pilota i pel desencert de la Seva en els llançaments de personals. Va començar amb un lleuger avantatge del La Selva que va acabar el primer quart amb el resultat de 12 a 16 al seu favor. El segon quart va ser pels cambrilencs, amb dos punts a favor i s'arribava a la mitja part amb el resultat de 29 a 31. El tercer quart es va acabar amb dos punts més a favor de l'equip contrari. El darrer quart del partit va ser molt emocionant. El Cambrils va anar retallant les distàncies arribant-se a un empat a 48 a falta de 22 segons per acabar el partit. A falta de 3 segons, Òscar va fer la darrera cistella que donava la victòria al Cambrils enmig del deliri de l'afició.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del Cervelló.

Hoquei

Cambrils CH 4 - CH Sentmenat 4

Després de sis jornades seguides sense perdre cap punt, el Cambrils CH va deixar escapar 2 punts en l’enfrontament d'aquest passat dissabte contra el HC Sentmenat, un candidat seriós a l’ascens.
Com s’esperava el H.C. Sentmenat va venir a Cambrils a plantar cara des d’un bon començament, i els primers minuts de partit les ocasions de gol es van anar alternant en una i altra porteria. No va ser fins el minut 10, quan Joan Roig fa transformar una pena màxima, que el col·legiat havia sancionat a l’interpretar que un defensa del Sentmenat havia tallat amb el patins una passada dins de l’àrea (1-0).
Aquest gol va esperonar al Sentmenat, i els minuts següents va ser de domini visitant. Tot i que el Cambrils va gaudir d’alguna ocasió per ampliar l’avantatge en el marcador, va ser el Sentmenat qui, després de desaprofitar un penal un minut abans, va empatar el partit al minut 16’52” al transformar una falta directe (1-1). El domini visitant, i el desencert davant de porteria dels homes de Salva Franch, va fer que el HC Sentmenat incrementés l’avantatge al marcador, (1-2) al minut 19’02”, i (1-3) al minut 20’52”. Davant d’aquesta situació, Salva Franch, va donar entrada al juvenil, Albert Blanco, qui a 1’20” del descans, i aprofitant-se d’una jugada enredada dins de l’àrea visitant, va escurçar diferències al marcador (2-3).
Semblava que s’arribaria al descans amb aquest marcador, però en un contraatac, a pocs segons del descans, l’Albert Blanco, després d’amargar el tir, va donar una assistència del gol a Jordi Mirado, qui pujant pel centre de la pista va afusellar la porteria visitant amb un fort tir, tornant la igualtat al marcador (3-3) a 5” segons del final de la primera part.
El domini visitant de l’inici de la segona part va fer que el Sentmenat s’avancés novament al marcador al minut 5’12” (3-4). La reacció local no va venir fins el minut 9’43” de mans de Joan Roig al transformar de nou un penal (4-4). A partir d’aquí el domini va ser del Cambrils que va gaudir, al llarg de la segona de part, de moments de superioritat, que poques vegades et trobes. Durant gairebé 4 minuts, el Cambrils va jugar amb dos homes més a pista, per sanció de dos jugadors del Sentmenat, però la ansietat i la precipitació en la definició, va impedir que el Cambrils marques més d’un gol, desaprofitant la oportunitat d’endur-se el partit. Als darrers minuts del partit els dos equips van gaudir d’oportunitats per marcar, però cap del dos ho fa ver, arribant-se al final del temps reglamentari amb l’empat a quatre (4-4), un resultat just pel joc dels dos equips.
Amb aquest empat el Cambrils suma un punt, i es situa 2n de la classificació amb 22 punts. Dissabte vinent, el Cambrils C.H. visita la pista del Construccions Farrerons Juneda CH, líder en solitari de la categoria, una nova revalida pels homes de Salva Franch.

Handbol

H. Sant Joan Despí 31 - CH Cambrils 22
 
L'equip sènior masculí del Club Handbol Cambrils no va poder seguir amb la ratxa de bons resultats de les últimes setmanes i va perdre a la pista de Sant Joan Despí, un dels equips punters de la categoria.
El partit va començar amb força desencert per part dels dos equips, tot i que els locals van anar sempre per davant en el marcador. Els cambrilencs no estaven massa encertats i el porter dels barcelonins, aturava gairebé tots els llançaments quan els visitants podien superar la defensa. Així el marcador es va anar allargant fins el 11 a 5, passat el minut vint. Però aleshores, els cambrilencs van començar a veure porteria amb més facilitat i ràpidament es van acostar en el marcador, arribant-se a la mitja part amb un esperançador 13 a 10.
El començament del segon temps va ser decisiu amb els visitants disposats a lluitar pel partit fins el final. Així després del primer gol cambrilenc del segon temps que posava el 13 a 11, un seguit d'exclusions visitants i la brillant actuació del porter de Sant Joan Despí, van propiciar en parcial de 8 a 0, que situava la diferència en 10 gols. A partir d'aquí, amb el partit ja sentenciat tots dos equips van donar minuts a tots els jugadors i van fer proves de cara als propers compromisos. Cal destacar la bona actuació del jove porter cambrilenc Héctor en el tram final del partit i l'actitud de tot l'equip que va lluitar fins a l'últim segon.
Ara l'equip afrontarà a casa dos duels consecutius contra rivals directes en la lluita per entrar en la fase d'ascens. El proper dissabte 28 de novembre a les 19 hores de la tarda contra el Molins de Rei i el dissabte 12 de desembre contra el Canovelles. L'equip espera que l'afició els pugui ajudar a aconseguir dues victòries i sumar quatre punts vitals, que els deixarien a les portes de l'objectiu de la temporada. 

Futbol sala

CFS Mediterrani G. Sirvent 4 - Riudoms AE 4

El Mediterrani va jugar un bon partit, però no va saber defensar la seva porteria quan guanyava per 4 a 2. En el moment del partit en que l'equip visitant va jugar amb cinc –el porter com a jugador de camp–, el Riudoms es va acostar en el marcador posant el 4 a 3, i quan només faltaven 30 segons per a la fi del partit, el jugador cambrilenc Marce va cometre una falta dins de l'àrea i l'àrbitre va xiular penal. El Riudoms no va desaprofitar l'ocasió i va aconseguir l'empat a 4. Els gols del Mediterrani van ser obra de Jonatan que en va marcar 2, Joaquin Morcillo i Óscar.
Tot i l'empat final, l'equip cambrilenc està mostrant una bona línia de joc, porta quatre partits sense perdre i va sumant punts que al final de la temporada seran molt valuosos. Actualment, el Mediterrani ocupa la 12a posició en la classificació, i el proper partit serà el dissabte 28 de novembre contra el Vinyols.

Comenta aquest article