Esports

El CB Cambrils fa la presentació dels seus 15 equips i dels 180 jugadors que els composen

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors i jugadores dels diferents equips del CB Cambrils en la presentació d'ahir al matí

15 equips i 180 jugadors, aquest és el bagatge del bàsquet cambrilenc que ahir, en una matinal festiva, va fer la presentació davant l'afició. El CB Cambrils, amfitrió de l'acte, va mostrar el seu potencial esportiu, amb molts equips i jugadors de base com a projecció del club de cara al futur.

Jornada de bàsquet rodona

La jornada de bàsquet va ser rodona; es va iniciar amb el partit de l'infantil femení contra l'AAEET Masia Bou al que van guanyar per 30 punts de diferència. A continuació es va fer la desfilada dels equips i va culminar amb el partit del sènior contra la Selva que van guanyar els cambrilencs per dos punts de diferència en un emocionant partit.

Pel que fa al potencial esportiu del club, el CB Cambrils té 6 equips de l'escola de bàsquet: un prebenjamí, un benjamí, un aleví masculí i un aleví femení al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, un benjamí al CEIP Cambrils i un aleví al CEIP Guillem Fortuny. Tots aquests equips estan coordinats i entrenats per la gent del CB Cambrils

Els equips pròpiament del club comencen a partir de l'infantil i, enguany, n'hi ha 9. Aquesta temporada hi ha un preinfantil, un infantil masculí i un de femení, dos cadets masculins i un de femení, un júnior masculí i un de femení i un sènior masculí. Respecte a l'any passat, aquesta temporada no hi ha sènior femení ni sènior B masculí.

Comenta aquest article