Informació general

El Pitch&Putt Golf Cambrils torna a obrir les seves instal·lacions després de quatre anys

Per Berta Ruiz

L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– i el president de la Diputació de Tarragona –Josep Poblet– tallant la cinta inaugural el passat dissabte al matí. A l'esquerra de la imatge, Carles Piqué, gerent de les instal·lacions

Les instal·lacions Pitch&Putt Golf Cambrils –situades a l'Hotel Mas Gallau– reprenen la seva activitat després de quatre anys d'aturada per l'afectació de l'expropiació per les obres de l'autovia A-7. Aquest passat dissabte al matí va tenir lloc l'acte d'inauguració, que va comptar amb la presència del president de la Diputació de Tarragona –Josep Poblet–, l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges–, el regidor d'Esports de l'Ajuntament de Cambrils –Joan Recasens–, les famílies Vidal i Piqué –propietàries de les instal·lacions–, així com una àmplia comitiva que va poder conèixer les noves instal·lacions.

Potenciar l'escola de golf i la pràctica d'aquest esport

Cap a les onze del matí, Josep Poblet i Robert Benaiges encetaven l'acte amb la tallada de la cinta. Tot seguit, es va poder fer un recorregut pels nous camps de golf amb el gerent de les instal·lacions al capdavant, Carles Piqué. Aquest camp compta amb un total de 9 forats i ofereix la possibilitat de realitzar un doble recorregut, és a dir, 18 forats. A banda, una de les prioritats d'aquesta nova etapa és la de potenciar l'escola de golf i fer accessible la pràctica d'aquest esport als aficionats, mitjançant greenfees molt econòmics i posant a l'abast el material necessari per iniciar-se.
Un cop arribats al darrer forat, Josep Poblet, Robert Benaiges i Joan Recasens també van poder posar en pràctica aquest esport i tots tres van realitzar un llançament, com a sacada d'honor.

Gran esforç per reobrir les instal·lacions

Finalment, es va tancar l'acte amb un torn de parlaments. El primer en prendre la paraula va ser Josep M. Vidal-Barraquer que va destacar l'esforç realitzat per ambdues famílies i pel suport rebut per part de les institucions com l'Ajuntament de Cambrils i la Diputació de Tarragona. El regidor d'Esports de l'Ajuntament –Joan Recasens– també va voler felicitar els promotors de la iniciativa i va destacar l'esforç de l'empresariat per posar novament en marxa unes instal·lacions que es van haver de tancar pel pas d'una gran infraestructura com l'A-7. Recasens també va recordar que des del consistori s'està treballant intensament per fer de Cambrils una destinació de turisme esportiu i posar a l'abast dels més petits esports més minoritaris com la vela –amb convenis amb el Club Nàutic Cambrils–, la hípica i ara, el golf. L'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– va destacar l'empenta i el treball realitzat pels promotors per reobrir aquestes instal·lacions que seran un reclam més per a Cambrils i per a la Costa Daurada. Finalment, el president de la Diputació de Tarragona –Josep Poblet– va tancar l'acte destacant les excel·lents qualitats de la Costa Daurada com a destí turístic de primer ordre de qualitat i "la necessitat constant de recolzar i incentivar la nostra oferta".

El president de la Diputació –Josep Poblet– fent una sacada d'honor. Posteriorment, també van fer-ho l'alcalde de Cambrils –Robert Benaiges– i el regidor d'Esports, Joan Recasens

Comenta aquest article