Esports

Cambrils acull una trobada esportiva d'handbol amb una trentena d'equips en el marc del programa HandboliCat

Per Berta Ruiz

Un moment dels partits disputats el passat diumenge al Palau Municipal d'Esports

El Palau Municipal d'Esports de Cambrils va acollir el passat diumenge 15 de novembre al matí una trobada esportiva d'handbol en el marc del programa HandboliCat, promogut per la Federació Catalana d'Handbol, amb l'objectiu principal de fomentar aquest esport entre els escolars més joves.

El Club Handbol Cambrils va participar en aquesta iniciativa amb l'organització d'una jornada esportiva que va reunir una trentena d'equips d'arreu de la demarcació de Tarragona, repartits en 16 equips femenins, 12 equips masculins i 2 equips mixtes entre les categories de prebenjamí fins a aleví. Pel que fa als equips cambrilencs hi van prendre part dos equips en la categoria aleví, un del CEIP Joan Ardèvol i l'altre del CEIP Marinada i un altre equip benjamí masculí del CEIP Marinada.

Al llarg de la jornada esportiva matinal es van disputar "minipartits" de 20 minuts de durada en els que no hi va haver cap resultat final, ja que l'objectiu d'aquest programa no és la competitivitat entre els esportistes, sinó la participació i el foment de l'esport.

Un altre dels partits disputats durant la matinal esportiva

Comenta aquest article