Informació general

El pàrquing provisional de l’Hort del Cutxillo s'enllestirà aquest novembre i tindrà 146 places

Per Raquel Samaniego

Aspecte que oferia el solar del pàrquing ahir a mig matí, encara sense asfaltar ni senyalitzar

El pàrquing provisional dissuasiu de l'Hort del Cutxillo serà una realitat abans de que acabi aquest mes de novembre. Tot i que a hores d'ara encara no s'ha començat a pavimentar el solar, l'empresa ha assegurat a l'Ajuntament que les obres començaran aquesta setmana, per tal que abans del dia 30 estiguin enllestides. Es tracta d'un nou aparcament amb un total de 146 places per a cotxes i 6 motocicletes que està situat al barri del Nou Cambrils, a tocar a la riera d'Alforja, molt proper també al Barri Antic.

En el terreny ja s'han executat les obres per donar servei electre, ja que estarà il·luminat, i ara resta la pavimentació amb asfalt i la senyalització viària. A més, amb la millora de l’esplanada es facilitarà el desguàs de l’aigua procedent de la pluja cap a la Cava de Nou Cambrils. El pressupost total és de 57.600 euros.

Augment dels serveis a la zona

La transformació que ha sofert en els darrers anys la zona del Barri de Nou Cambrils, amb la instal·lació de diversos equipaments com la comissaria dels Mossos d’Esquadra o el tanatori municipal, així com la remodelació dels carrers del Barri Antic, la millora del Parc del Pinaret, o la proximitat d’alguns serveis municipals com el departament de Polítiques Socials o el Centre Cultural, ha comportat una afluència important d’usuaris a la zona, la majoria d’ells desplaçats mitjançant els cotxes particulars. Davant d’aquesta situació es va decidir crear aquesta zona d’estacionament, tot i que habilitada de manera provisional ja que el solar és privat i està cedit a l'Ajuntament.  

Comenta aquest article