Informació general

Manifestació sindicats per demà

Per Redacció

L'actualitat informativa cambrilenca torna a tenir la Policia Local en el punt de mira. Un agent del cos de la Policia Local de Cambrils ha estat sancionat amb 3 anys i 7 mesos de suspensió de funcions per la imputació de 4 faltes relacionades amb un mal ús de la PDA de treball. A l'agent se li imputa un ús indegut d'aquesta eina que va generar, fa uns mesos, una elevada factura amb descàrregues de material a través d'internet. L'Ajuntament va posar el cas en mans de la Generalitat que va nomenar com a instructor de l'expedient disciplinari el sotsinspector de la Policia Local d'Amposta, que és qui va determinar la sanció imposada.

La UGT convoca una concentració per demà a la plaça de l'Ajuntament

El Sindicat de la Policia Local de la UGT de Catalunya (SPLC-UGT) ha sortit en defensa del policia expedientat. Fa uns dies, representants d'aquest sindicat van ser Cambrils i es van reunir amb l'alcalde i, també, amb representants dels diferents partits polítics representats a l'Ajuntament. La reunió amb l'alcalde no va servir per rebaixar la sanció i és per això que aquest passat divendres, la SPLC-UGT feia públic un manifest en el que a part d'exposar



















Un company de la Policia Local de Cambrils, ha estat sancionat amb 3 anys i 7 mesos de suspensió de funcions per la imputació de 4 faltes relacionades amb un mal ús d’eines de treball ( PDA ): 1. utilització de mitjans materials de titularitat municipal per finalitats alienes a les funcions públiques a les que estan destinats 2. desatendre les instruccions marcades pels seus comandaments 3. danys greus als bens de la corporació 4. no donar compte als superiors dels assumptes que hagin de conèixer.
Sí, tal i com sona; aquest company no ha comès cap delicte greu, no ha torturat ningú, no ha robat, no ha hagut danys ni perjudicis a l’administració, no s’ha pertorbat el servei policial, no és reincident en la comissió de faltes, els fets imputats no han tingut transcendència per a la seguretat pública, i tampoc han danyat la imatge de la corporació.

Considerem que la manca de credibilitat del Sr. Alcalde, fruit de la seva incapacitat per governar el municipi i, alhora, comandar el departament de la Policia Local , no pot ser recuperada amb cops d’autoritat desmesurats, desproporcionats i irracionals com el present.

De cap manera pot entendre’s l’acarnissament mostrat per l’instructor de l’expedient disciplinari , senyor J.R. ( sotsinspector de la Policia Local d’Amposta ), en la seva proposta de resolució de 30 de setembre de 2009, tret que s’hagin rebut les directrius oportunes per part del responsable polític del seu nomenament.

Des del Sindicat de la Policia Local de la UGT de Catalunya volem mostrar el nostre més ferm rebuig a la Resolució d’Alcaldia de 18 d’octubre de 2009, mitjançant la qual s’imposen les sancions esmentades al nostre company i alhora mostrar-li el nostre ple suport.

Val a dir, que els nostres serveis jurídics estant donant al nostre company tot el suport necessari des del començament d’aquest lamentable episodi i de ben segur que ens donaran una altra bona notícia quan la justícia contenciós administrativa es pronunciï.

De moment comptem amb tots vosaltres perquè el pròxim dia 18 de novembre ens feu costat a la Pça de l’Ajuntament de Cambrils per mostrar el nostre rebuig al Sr. Alcalde.

Comenta aquest article