Esports

El Club Patí Cambrils obté la segona posició en el lll Campionat de Clubs Eladi Bergadà de Tortosa

Per Redacció

D’esquerra a dreta: Judit Vicente (entrenadora), Marta Sorribas, Núria Ramiro (entrenadora), Patrícia Muñoz, Laia Plana, Nerea Mestre, Cristina Pérez, Clàudia González, Paula Bonillo, Mercedes Barranco (presidenta del CP Cambrils), Mirèia Guinjoan (entrenadora), Núria Plana (patinadora i entrenadora). Al davant: Vània Hurtado, Sheila Hurtado i Alba Muñoz

El Club Patí Cambrils es va classificar en segona posició en la Copa Eladi Bergadà celebrat al Club Patí Dertusa, a Tortosa, el passat dissabte 14 de novembre. És el primer cop en tota la trajectòria del Club que s’obtenen tan bons resultats en aquesta competició, en la que hi participaven un total de set clubs i vuit patinadors i patinadores de cada un d'ells, tant de debutants com de categories.

Del Club Patí Cambrils, les vuit patinadores que hi van participar van ser: Sheila Hurtado en el nivell entre 0 i 8 anys, obtenint la tercera posició; en el nivell entre 11 i 12 anys, Laia Plana va obtenir la segona posició i Cristina Pérez la sisena; en el nivell de més de 13 anys, Nerea Mestre va aconseguir ser primera i Clàudia González la tercera. Pel que fa a les categories, Alba Muñoz va ser primera en aleví; Paula Bonillo la quarta en infantil i Patrícia Muñoz la cinquena en cadet. Aquests resultats van fer que cinc de les vuit noies pugessin al pòdium, i la suma de les seves puntuacions va fer possible que el CP Cambrils obtingués la segona posició entre els set clubs participants.

Comenta aquest article