Esports

El Cambrils Club d'Hoquei suma una nova victòria i es col·loca en la segona posició

Per Redacció

Futbol

Territorial Preferent

El jugador del Cambrils Toni pugna per la pilota davant d'un jugador de l'Olímpic Can Fatjó, ahir a la tarda al nou estadi municipal

FC Cambrils 1 - Olímpic Can Fatjó 2

Bon partit el que van oferir el Cambrils i l'Olímpic Can Fatjó ahir a la tarda, al nou estadi municipal. Seguint la tònica dels darrers partits a casa, l'equip visitant es va avançar al marcador al minut 12 de partit, tot i que ahir, la remuntada per part del Cambrils va ser ràpida i al minut 15, Ramon empatava al culminar una jugada d'atac ràpida del Cambrils. Durant aquesta primera part del partit es va poder gaudir d'un bon joc per part dels dos equips tot i que no van sovintejar les oportunitats clares de gol. A la segona part els visitants es van anar fent amb el domini territorial del camp i fruit de la pressió van marcar el gol del triomf al minut 78, en un llançament directe de falta. El Cambrils no es va donar per vençut i va tenir una claríssima oportunitat per empatar al minut 94 de partit.
La propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Catllar.

Primera Territorial

Alcanar 2 - UCF Cambrils-Oleastrum 0

Setena derrota de la UCF Cambrils-Oleastrum aquesta temporada. L'equip cambrilenc va aguantar força bé la primera part del partit fins que al minut 41 l'Alcanar feia el seu primer gol. Durant la segona part, el partit va ser més travat, sense ocasions clares de gol fins que l'Alcanar va sentenciar el partit fent el seu segon gol al minut 83. La UCF Cambrils-Oleastrum ocupa la darrera posició de la classificació.
La propera setmana, la UCF Cambrils-Oleastrum juga a casa contra l'Ascó.

Tercera Territorial

Imatge del partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal entre el Vilafortuny i el Porrera

Vilafortuny 0 - Porrera 1


El Vilafortuny va caure derrotat davant el Porrera, un equip que fins ahir estava empatat a punts amb els cambrilencs. El partit va ser força igualat i va predominar el centrecampisme i no es va desequilibrar fins l'expulsió del defensa central Johnny, al minut 75 del partit. El Porrera, amb superioritat numèrica, va pressionar la porteria cambrilenca i pràcticament al darrer minut de partit va aconseguir el gol de la victòria.
La propera setmana el Vilafortuny juga al camp del Castellvell.

Riudecols 3 - Marina 5

Segona victòria consecutiva de l'equip cambrilenc, aquest cop al camp del Riudecols. El Marina es va presentar amb diferents baixes, degut als lesionats durant la setmana. Tot i això, el partit va estar completament dominat per l'equip cambrilenc, i més quan en el primer minut, Víctor aconseguia el 0 a 1 a favor del Marina, en aprofitar un rebot quan el porter local no va aconseguir blocar la pilota. Tot i el marcador favorable, el Marina seguia atacant, i en el minut 10, David, aconseguia el 0 a 2 al finalitzar un bon contratac. Tot i això, en el minut 30, Carlos es va fer un gol en pròpia porteria, en no rebutjar bé una pilota. Però en cinc minuts, altre cop David, aconseguia marcar i posava al marcador en un 1 a 3. Just abans d'acabar la primera part, el Riudecols va fer el segon gol, de contratac. A la mitja part s'arribava amb el 2 a 3. En el segon temps, el Riudecols va sortir amb ganes de capgirar el marcador, però va ser el Marina, mitjançant Víctor, que aconseguia el 2 a 4. Més tard, el Riudecols va aconseguir escurçar la diferència a la sortida d'un còrner. Finalment, a falta de deu minuts i amb un jugador menys, Rafa, del Marina, va aconseguir el definitiu 3 a 5.
Aquesta setmana, el Marina juga a casa, dissabte a les quatre de la tarda, contra el Montbrió, equip que està situat a la part alta de la classificació.

Bàsquet

CB Sitges B 96 - CB Cambrils 43

Contundent derrota del Cambrils a la pista del líder. L'equip cambrilenc es presentava a la pista del Sitges amb dos jugadors acabats de sortir de lesions, Àlex Bravo i Marc Ribó i amb la baixa d'Òscar, per motius laborals, i del lesionat Ignasi Esteve i per acabar d'arrodonir el panorama, el jugador local Ruben, es va donar un cop a la cara al caure a terra, al minut 5 de partit, i ja no va poder tornar a jugar. Els quatre quarts del partit van ser favorables al Sitges que, a més, va estar força encertat en el llançament de triples ja que en va transformar 11.
La propera setmana el CB Cambrils rep al La Selva B, el segon classificat del grup, en la jornada de presentació dels equips del CB Cambrils. Serà el proper diumenge i s'iniciarà la matinal, a 2/4 de 10, amb el partit de l'equip infantil femení. Després hi haurà la desfilada de tots els equips del club i, per acabar el matí, el partit de l'equip sènior.

Hoquei

CP Congrés 4 - Cambrils CH 6

Amb la victòria davant el C.P. Congrés, el Cambrils C.H. firma una ratxa de 6 partits consecutius sense cedir cap punt. Divendres passat el Cambrils visitava la pista del C.P. Congrés amb el repte de seguir sumant i posar pressió als primers classificats. El Cambrils va obrir el marcador amb un gol de Miki Castel, que encarava el partit pels cambrilencs. Però la reacció dels locals no es va fer esperar, i després d’empatar el partit (1-1), minuts més tard, va capgirar el marcador (2-1). Tot i la remuntada del Congrés, el control i el ritme del partit era del Cambrils. Una falta directa transformada per Jordi Mirado va dur l’empat al marcador (2-2), i a 2’30” del final de la primera part, novament Jordi Mirado, amb un fort tir creuat al pal llarg va batre al porter local, que no va poder evitar que els cambrilencs amb aquest gol s’avancessin en el marcador, i s’arribés al descans amb el resultat de 2-3.
La represa del partit va tenir a un inspirat Miki Castel com a protagonista. Dos gols consecutius del davanter cambrilenc van deixar mig sentenciat el partit amb un còmode 2-5. El Congrés es resistia a tirar la tovallola, i va escurçar la diferència 3-5, però novament “Miki” va certificar amb el 3-6 la superioritat del Cambrils en el joc i el marcador. Els locals van poder maquillar el resultat a 7’ minuts del final del temps reglamentari amb el definitiu 4-6. Un gran resultat pel Cambrils aconseguit en una pista exterior descoberta on sempre és difícil pels equips visitants, que no estan acostumats a treure algun resultat positiu, i encara més guanyar un partit amb autoritat com ho van fer els cambrilencs.
Aquesta victòria situa al Cambrils C.H. segon de la classificació general amb 21 punts, un menys que el primer, i dos més que el tercer. Feia molts anys que el Cambrils no es trobava tan amunt a la classificació.
La propera jornada el Cambrils rebrà, el dissabte a les 18:00h al Palau Municipal d’Esports, a l’H.C. Sentmenat, tercer classificat i un dels equips candidat a l’ascens.

Lluita a la línia de tir entre els jugadors cambrilencs i ampostins en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol

CH Cambrils 25 – CH Amposta 25          

El derbi tarragoní de la segona catalana no va decebre i ambdós equips van disputar dissabte a Cambrils un encontre dels que fan afició. Molta emoció, nervis i repartiment de punts després d’un final d’infart. El partit va iniciar-se amb lleuger domini local, tot i que les diferències no superaven els dos gols en cap moment i els minuts anaven passant. Va ser passat l’equador de la primera meitat quan els locals es van assentar en defensa i van començar a imposar un ritme més elevat, poc a poc van anar obrint més forat en el marcador. Les aturades del porter ampostí donaven vida als visitants i va fer que la diferència no superés els cinc gols abans del descans. Així el 16-12 de la mitja part semblava poca renda.

En l’inici del segon temps els visitants van augmentar el nivell defensiu i l’atac cambrilenc no podia trobar opcions clares de gol. Així els visitants poc a poc van acostar-se i van posar la igualada en el marcador 19-19 quan quedava només un quart d’hora. A partir d’aquí molts nervis i molta tensió. Primer els cambrilencs aprofitaven una exclusió dels visitants i les aturades del seu porter per tornar a agafar tres gols de renda, però llavors dues exclusions locals consecutives permetien als visitats situar-se un gol per damunt, a cinc minuts del final. Els cambrilencs van poder forçar l’empat abans d’entrar a l’últim minut, però els ampostins van marcar a poc més de trenta segons del final. En l’últim atac, hi va haver una exclusió doble i tots dos equips es van quedar amb un jugador menys. Els cambrilencs van aprofitar per jugar amb el porter com a jugador de pista i van poder transformar el gol de l’empat des de l’extrem. Ja l’últim llançament de l’Amposta no va tenir èxit.

El proper dissabte els cambrilencs afronten un desplaçament complicat a la pista del Sant Joan Despí, equip que només ha perdut un partit i és co-líder de la categoria.

Futbol sala

Playas Salou FS 2 - CFS Mediterrani-G. Sirvent 2

Tercer partit seguit en què el Mediterrani puntua. Durant la primera part, l'equip cambrilenc va intentar mantenir al màxim la possessió de la pilota mentre que el Salou confiava en les individualitats del seu equip, format per jugadors joves provinents del Vila-seca i del Playas Salou Laguna. La primera part va acabar amb un 0 a 0 al marcador. A la segona part, el Playas va sortir amb més ambició però va ser el Mediterrani qui es va avançar amb un gol d'Òscar que va resoldre amb una jugada d'u contra u amb el porter del Playas. L'equip salouenc va empatar en un xut dins l'àrea que no va poder aturar el debutant a la porteria José Maria Martín. Més tard feia el 2 a 1 però la insistència del Mediterrani va tenir premi i de nou Òscar, en un altre u contra u, quan faltaven tres minuts per acabar el partit, va marcar el definitiu 2 a 2.
El proper dissabte a la tarda, el Mediterrani rep a casa al Riudoms AE Flacobs.

Comenta aquest article