Esports

El FC Cambrils demana el suport de l'afició per al partit d'aquest diumenge contra l'Olímpic Can Fatjó

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors del FC Cambrils celebrant un gol en el partit disputat contra el Cervera

El FC Cambrils fa una crida als aficionats a que assisteixin aquest proper diumenge a l'Estadi Municipal a animar als jugadors locals en el partit que els enfronta al segon classificat, l'Olímpic Can Fatjó. El FC Cambrils està fent una bona temporada i, amb 17 punts, es troba en la tercera posició de la classificació. Tant el primer classificat, el Vista Alegre, com el segon, l'Olímpic Can Fatjó, tenen 20 punts. Així doncs, depenent dels resultats d'aquest diumenge, el FC Cambrils podria acostar-se al liderat del grup. Tal com ha manifestat el president del FC Cambrils, Mingo Capafons, a Revista Cambrils Diari Digital, "si la gent puja a animar, els jugadors se sentiran més motivats per a afrontar aquest partit".
El calendari de les properes setmanes, a més, portarà uns duels força atractius. Així doncs, la propera setmana el FC Cambrils jugarà al camp del Catllar, en un derbi territorial que s'espera amb ganes. La següent jornada, el FC Cambrils rebrà la visita de l'actual líder, el Vista Alegre, i la setmana següent, es desplaça a Tarragona per jugar contra el Camp Clar, en un altra dels derbis territorials de la categoria.

5 lesionats

Tot i els bons resultats d'aquest temporada, el FC Cambrils no està tenint massa sort en les lesions dels jugadors. En aquests moments hi ha dos jugadors que tenen lesions de llarg abast. Un és Ivan Robles, que l'operen avui del lligament creuat del genoll i l'altre és Santi Acedo, que té el menisc trencat i el lligament tocat i està pendent d'operació. D'altra banda, el jugador Pau Gama està pendent del resultat d'una ressonància per veure l'abast de la seva lesió.
Pel que fa al porter Raül, que va patir una dislocació de la clavícula en el partit disputat contra el Cervera, s'està acabant de recuperar. Un altra jugador que encara en té per una o dues setmanes és Jordi Prats, que es va trencar tres dits de la mà en el partit disputat el passat 1 de novembre contra el Mollerussa. Tot i la lesió, Prats va seguir jugant el partit.
Un dels lesionats que ja s'ha recuperat és Dani Robles, que ja va estar a la banqueta el darrer partit de lliga.

Comenta aquest article